Arkadaslar bnm accent era 1.4 team aracım war ve ben araca yeni jant kapağı aldım fakat aldıktan sonra farkettimki üzerinde 5 tane bijon deliği war bildiğiniz gibide erada 4 bijonlu eger aracıma bunu taksam sorun olur mu simdiden teşekkürler
Jant Kapağınız Orjianali ise Bir fikir üretemem, Yalnız siz Lastik Ölçülerinize Göre Kapak Aldıysanız Sıkıntı olmaz, Hayirli olsun.
14" inç aldım ancak deliklerin biri boş kalacak diye soruyorum saolun teşekkürler Düzenleyen : 38uzmfy
14 inç aldın ama kapak bijonlu kapak mi ? bijonlu Kapaksa olmaz! Senin Bijonlarin çok dışardaysa da olmaz, Ama Bijonlarin Dışarda değilse ki bildiğim kadari ile değil, 14 '' jant kapağını takabilirsiniz.
www.hepsiburada.com/Liste/dreamcar-krom-jant-kapagi-5026/ProductDetails.aspx?productId=otev683305026&categoryId=26040ürünüm bu ancak içinde kapağa ait bir bijon warmı bilmiyorum daha açmadım sitede hepsine uyumlu yazıyor ancak sayısı tutmadığı için tereddütteyim Düzenleyen : 38uzmfy
benim içime sinmedi geri yolladım yarın paramı iade edecekler.bende accent admirelerin 5 kollu orjinal jantlarından alacağım bu aldığıma benziyor onlarda uyarmı uymazmı die bir sorunda olmayacak.
Bende ce Krom Çok parlak bir ürün piyasaya göre de pahali krom jant kapaklari 20 tl aksarayda bunun bijon delikleri ile seninki denk gelmez çünkü universal bu kapak... Daha sade ve klasik bir şey alman dileklerimle
herkese teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı allah razı olsun https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif
öle yaptım zaten dün gelmişti son günüydü bugünde biraz gecikti gelmesi admirenin jant kapağından alıcam o da aynı bunun gibi ama daha iyi oturuyor admirenin ki Düzenleyen : 38uzmfy