Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent Era İçin Şeffaf Led'li Stop Farı

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Floodonthe tarafından 4 Haziran 2009 tarihinde açılan konu

1. Floodonthe

Floodonthe Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhabalar.. Çanakkale Hyundai Plaza'da satış danışmanı olarak (satış ile alakalı her türlü sorunuzda yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım) çalışmaktayım.. 2009 model Accent Era 1.5 CRDI Team Abs aracım var. Aracımı biraz sıradışı hale getirmek için ufak tefek bir kaç kişiselleştirme çalışmaları yapıyorum.. Bir Hyundai Plaza'da çalışıyor olmanın avantajlarını kullanabiliyor olmama rağmen dış görünüşü biraz daha güzelleştirebilmek için şeffaf ve ledli stop farı veangel ön farlarıhiçbir yerde bulamadım.. anlaşmalı olarak çalıştığımız hiçbir aksesuarcıda mevcut değil. interneti etraflıca araştırmama rağmen de bulamadım..kaportanın orjinalliğini bozarak başka bir stop far seti taktırmaktan yana değilim.. orjinal Era şeffaf stop far setini ve angel ön far setini bir de son olarak ön far üstü kaşları nerden bulabilirim???

Forum Kuralları;
    6)Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
    Konu
    başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçmeniz gerekiyor.
    "Yardım, lütfen, acil kişiye özel" gibi başlıklar derhal silinecektir.
    Düzenleyen : IRCotaimer

2. KasımAliAytekin

KasımAliAytekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Kasım Ali AYTEKİN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Floodonthekardeşim öncelikle aramıza hoşgeldin. Forumda koyu renkle msj yazmıyoruz dikkat edersen seviniriz. Ayrıca bahsettiğin konularla ilgili olarak arkadaşlarmız mutlaka yardımcı olacaktır https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

3. Yigit-Y

Yigit-Y Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Benim bir arkadaşım yapıyor.Mazda Astina Gt bir araca yaptı.Çok da güzel oldu.Ama flexi denilen bir olay var onu yapamıyor.Ve çok masraflı bir iş.İyi birşey yaptırmak istenildiğinde çok para istiyorla.Yoksa ledlerin,devrenin, çıkma stop lambaları ve işçilğin maliyeti 300 tl yi geçmiyor.Ama çıkma stobun sadece içini kullanabiliyor.Dış kısmının flexi denen birşeyle kapatılması gerekiyor.Arkadaşım bu konu hakkında bir kaç firmayla görüşüyor en kısa zamanda fiyat konusu hakkında ban bir bilgilendirilme yapacak burada paylaşırım ...

4. Volkan

Volkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Konuyla ilgisi olmayan mesajlar silinmiş, bir kısmı da gerekli alanlara taşınmıştır. Lütfen konuyla ilgili olmayan mesajlar yazarak konuların anlaşılabilirliğini ve yararını azaltmayalım. Birazdan bu mesaj da silinecektir.

Ayrıca, site kurallarını ve uygulamaları tartışmaya açık değildir.

5. ahmetva

ahmetva Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bravo https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

6. bektas44

bektas44 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sen neden bahsediyorsun kardesim ? adamlar eraya aksesuar yapmamaya yemin etmiş :) senin daha iyi bilmen lazım.bende taktırmak istedim tuning mağazasına gittim yok dediler :) neden eranın bu tarz aksesuarları üretilmiyor dediğimde ise aldığım cvp şöyle oldu " kardeş era genelde şirketlerin kullandığı araba iş amaçlı kullanma oranı çok yüksek.civic,206,astra,i30 gibi spor araba olmadığından dolayı üretilmiyo dedi"

Bu Sayfayı Paylaş