iyi günler accent era almayı düşünüyorum, yılda en fazla 10.000 km yapıyorum hangi motoru tavsiye edersiniz 1.5 dizelmi, 1.6 ve 1.4 lpg li hangisi ni tavsiye edersiniz bide bunları full olanı hangisidir( ABS, ESP li olan)
Performans istiyorsanız 1.5 crdi öneririm ama crdi lerin genelde km.si yüksek oluyor düşük km. li temiz bir 1.6 da işinizi görür bence 1.4 ün performansı çok iyi değil 2. elide 1.6 kadar değil. Donanım olarak da style, select ve de prime modellerine bakabilirsiniz. Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
Merhaba 2011 era dizel 51.000 km de fiyatına 32 istiyorlar çokmu azmı ezpertiz raporunda sol arka sop çevresi boyalı ve değişmiş diğer heryeri orjinal boya değişen yok
Kardeş o fiyatlarda gidiyor değişen yok ise alinir zarar etmezsin senin dediğin araç Hyundai serviste 2,elde 32ile 34 arasi satiliyor
ikinci el olunca şu kadar eder bu kadar eder gibi bir şey söylemek söz konusu değil ama o fiyat eder şayet sorunu ciddi kazası falan yoksa
Emre kardes senin sifir araç fiyatlarıyla bilgin varmi Hyundai eranin performansı ve yakiti hakkında bilgin varmı sen vermeye bilirsin ama bu araç ekmek tuz gibi gidiyor sifir araç da aldigin zaman ABS dizel gibi iyi bir araç 45 ten basliyo Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emre kardeş bende de var 2010 Hyundai era team yazin araci nete koydum ne kadar eder diye kaç kişi sayisini bilmiyorum 32.500 kadar fiyat verdiler ama üstünde 5 bin civari aksesuar var ayri konu ama her turlu gideri var düşük km li lerde Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi