Arkadaşlar eraların 1,5 crdi diyelim bazılarının ışıklarının yeşil bazılarının mavi olması ne ile alakalı? Hani 1,5 crdi vgt teama bakıyorum aynı motor falan ama renkleri farklı bunu çözemedm modelle mi alakalı acaba?
Tam hatırlamıyorum ama 2009 veya 2010 yılında kasa makyajlandı o zaman gösterge rengi değişti krom kaplamalı ön ızgara beyaz renkli far filan geldi araca
Anladım Hocam.Valla 1,5 crdi team 2009 model 70 binde aldık sayılır ama gösterge ışıkları yeşil hiç içime sinmedi açıkçası.Mavi ışıklı eralar çok şık duruyordu şu yeşil ışıktan bi kurtulamadım eski aracım milenyum kasa accenti oda yeşildi sanırım bu yeşilden kurtulamıycam
Forumda yesil ampulleri maviye cevirme vardi galiba arama yaparak bulabilirsiniz GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Evet baktım onada zahmetli bir iş anladııgm kadarıyl.Araç yeni olmasa cesaret edebilirimde şu an zor gibi
2010 model hyundaı 1.4 era lavato sistem lpg var taktıralı 1yıl oldu arıza lambası yanıyor. lavoto servisine gittim ateşlemeden dediler servise gidip bju ve bju kablolarını değiştirdim motor soğukken lpg ye geçtiğinde arıza lanbası yine yakıyor ve motor tekliyor.yardımcı olursanız sevinirim. şimdikden teşşekür derim.