Accent Era Genel Paylaşım Alanı Diye Bir Başlık Açsak ve Sorunlarımızı ve Yararlı Olabilecek Şeyleri Yazsak Dİye Düşündüm . Eradan Çok Sıkıldım Satmayı Düşünüyorum Şu Aralar Ama Satmayıp Bir Kaç Değişiklik Yapsammı diye düşünüyorum; Öncelikle Yay + Amortisörü Halledicem uzun zamandır maddiyattan dolayı halledemedim , ama şuan Dijital Klima takabilirmiyim diye düşünüyorum ; http://www.cikmacisabit.com/index.php?route=product/product&path=208_212&product_id=304 http://www.cikmacisabit.com/index.php?route=product/product&path=208_212&product_id=68 Dijital Klimayı Takip İşleve sokabilmem için ne yapmam gerekiyor tam olarak bilmiyorum ve sizlerden yorumlarınızı bekliyorum .
İşlevsel olarak çok bir fark yok , ama görüntü baya bir hava katıyor . Bir Sıcaklık belirlenip Klima Otomatik olarak çalışarak araç içini o sıcaklıkta tutuyor , bizim diğer araçta var bu işime yarıyor .
güzelmiş ya...babamların ekip arabası era daki bozuk sanıyorduk kendi kendine çalışıyor filan diye demekki bundanmış
Fardaki Beyaz Ve Sarı Reflektörün Görüntü Olarak Farkı ; Farı En Kısa zamanda açıp reflektörleri değiştireceğim
Ben sarı reflektörlü halini daha çok beğeniyorum Ayrı ön hava ızgarasını da ince ve çok çizgili olanı seviyorum Kalın kromajlı olan diğeri kadar yakışmıyor bence...
Ben aracımı ikinci el aldım. Baktım farlar sarı reflektörlü fakat ön panjur kalın kromajlı olandan. Adama sordum gitmiş serviste para verip orijinal kromajlı panjurdan taktırmış. Yanında kendi üzerinden çıkan panjuru da verdi. Baktım üzerinden çıkan panjur kullanılmamış yepyeni duruyor. Hemen kromajlı panjuru söktürüp onu taktırdım. Bir gün bile binmedim o kromajlı haliyle
kalın olan daha güzell...bendeki era da kalın ızgaradan.tabi zevk meselesi) bende arabayla pek oynamayı sevmiyorum.şimdilik camlara güzel bir filim çekmek ardından lpg ve şu meşhur zıplama meselesi..benim için yeterli .bunları yaparsam arabam istediğim kıvama gelecek.
bazı arabalarda gördüm o kalın kromaj olanı siyaha boyamışlar çok yakışmıştı resmini bulamadım internette...
Logoyu kaputamı alacaksınız ? yeni bir panjur (logosuz) 50 lira logoda 10 lira olsa 60 lira civarı olur