Arkadaşlar merhaba. Yukarıda işaretlediğim giriş yada çıkışlar birbirlerine gövde içerisinde bağlı mı ? yoksa bağımısız girişlermi ?
merhaba, sıcak su giriş çıkışı o noktalar. boğazın içerisinde ter oluşmasını önlemek için ısıtıyor. ter oluşursa pislik tutacağından çabuk kirlenir.
Anladım. benim aracımda ikiside tıkalıydı. o arada kalan bölgeyi açamadım. bir sıkıntı yaratırmı ilerleyen dönemde
https://www.instagram.com/reel/Cx0TRTrohFI/?igshid=NmQ4MjZlMjE5YQ== İnstagram da karşılaştım hararet yükselmesi ne alaka anlamadım
Bu kelebeğe soğuk su geliyor galiba Öyle bir yere koymuşlar sıcak çekiyor , mühendiste soğutmak için radyatörü kullanmış
Bu sebeple hararet yapacağını çok düşünmüyorum. Usta nasıl böyle bi tespitte bulunmuş ilginç. aracımda parça halen tıkalı durumda açamadım çünkü ama hararet sorunu ile de karşılaşmadım.
Opeller zaten yüksek ısıda çalışıyor. Soğutma sistemini senin Erayla bir tutma. 98 Astrada radyatörcükk var. Era kocamann çift fann radyatörr koymuş mühendis.
@MAERKEK dediğin mantıklı gibi geldi bana. Bir yer tıkanınca olduğu gibi soğutamıyor çünkü zaten sınırda çalışıyor.