Tanışma başlığında yazmıştım. Hyundai ailesine Accent Era katılmış bulunuyorum. Aracım 2011 model Select donanımlı otomatik vites ve 1,6 cc 112 hp. Rengi gümüş gri. 23000 km de kaza-boya-değişen yok. Genellikle kapalı otoparkta yatmış bir araç. Öyle ki arka koltuklarına neredeyse hiç oturulmamış. Bakımları tam, en son Temmuz 2013 tarihinde Elmas otomotivde bakıma girmiş. (bakım detayını telefonda vermediler, bir ara servise uğrayıp tüm geçmişini alacağım, sadece araç bilgi kartı var). Muayenesi de yeni yapılmış, 2015 e kadar rahatım. 1,6 cc ve 112 hp bence gayet başarılı, aracın ivmelenmesi...vs beni tatmin etti. Kayınpederimdeki 1,3 cc otomatik admireye göre performansı çok çok iyi. Stil olarak çok fazla araçları zorlamam, onun için mevcut viraj ve frenleme kabiliyeti bana göre yeterli, tabii ki çılgınca denemeler yapmadım. Tüketim olarak bilgi ekranı verilerine göre 9,5-10 lt civarı (100 km de) bir tüketim var ki, 1,6 cc ve otomatik bir araç normal olsa gerek. Sıklet farkı var ancak Focus otomatik ile 12 litrelerin altını göremiyordum, ona göre iyidir diyebilirim. Kullanma sıklığıma göre ileride LPG düşünebilirim, ancak şimdilik benzinli kullanacağım. Kullandıkça aracı daha iyi tanıyacağım, ancak fiyatına göre iyi bir araç olduğunu düşünüyorum. Resim şimdilik yok çektiğim zaman paylaşırım.
kardeş hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kulllan istanbul gıbı bir yer için şehiriçi için ideal bi araba bence. ben punto alacaktım sonradan nasıl olduysa era aldım ıyıkıde almısım benzınlı bır sure kullandım benımkı 1.4 ve 10 lt gıbı yakıyordu kullanma sıklıgım artınca atiker lpg taktırdım ıyıkıde taktırmısım bence sende taktır arabanın lpg ıle uyumu cok guzel maşallah. tekrardan hayırlı olsun gule gule kullan
aracınız hayırlı uğurlu olsun kaça aldınız acaba aynı araçtan bende düşünüyorum getzimi satıp otomatik era bakıcam
Bayramdan önce 27.5 bin TL ye aldım. Şahsi fikrim, biraz pahalı olduğu yönünde. Ancak önceliğim temiz, kazasız, bakımlı bir araçtı. Piyasayı bilen arkadaşların fiyat hakkındaki yorumlarını da merak ediyorum. 27.5 Binlik fiyat nasıl?
Düşük fiyata masraflı araba alıp madden ve manen yorulacağıma yüksek fiyata temiz araba alırım kafam rahat olur.Zaten düşük fiyatlı aracın masrafını üzerine ekleyince aynı paraya geliyor.Çektiğin sıkıntıda cabası...
Bence ucuz bilem almışsın, ben 8 ay önce bende ucuz aldım 28500 tl , o zaman Ankara piyasası 30000 tl idi Trabzondan almıştım. Arac: 2010 dizel era otomatik select ( 54000 km de ) idi.
Pardon yeni farkettim sizinki benzinliymiş, o zaman ucuz değil bu km de temiz araç olduğu için çok pahalıda değil diyebiliriz.