arkadaşlar yaklaşık 2 aydır aracta arıza lambası yanıyor kime gitsem sallıyor söndürüyor bi kalibrasyon hadi yallah 30 lira gitti en sonun da bugun kablomu aldım resimler kalibrasyondan sonraki ve önceki resimler mevcut bu arada araç çok hantal orjınal bujılerini yenı aldım kablosuda yeni hava filtresi vs hepsi yeni ama çekiş hiç tatmin etmiyor daha önceki ustaların söylediği araç bazen fakir bazen zengin karışım kodu veriyor yardımcı olursanız sevınırım
enjektör nozulları küçük, ısı değerleri muhtemelen hatalı. www.mscsi.net/destek/ forumundan yardım alabilirsiniz.
Yeni geçen yıl enjektörleri değiştirdim 1.6 mm di 1.8 mm yaptılar ama ne oldu bilmiyorum son iki aydır hep ışık yanıyor bazen fakir bazen zengin ölçüm veriyor
o zaman regülatörünüz stabil çalışmıyor. dediğim gibi şu an görünen nozul yeterli değil. 2.8ms benzin süresinde 6.0ms veren enjektör gaza yükelendiğinizde kesinlikle fakirde kalır. www.mscsi.net/destek/ lütfen.
Işık bende de yanıyordu regülatör eski idi gaza yüklenince basınc çıkmıyormuymuş düşmüyormuymuş neyse sıfır yeni çıkanlardan taktık baya bi işe yaramışdı. Şimdilerde çok az yanıyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
daha yenı değişti beyni 4 5 ay oldu kendim değiştirdim he bozulmuş olabılırmı olur yıllardır hiç böyle sorunum olmamıştı
Regülatör basıncınız sürekli değişmiş. @MSC Serdar bey daha iyi bilir ama araç rölantide iken regülatör basıncınız 1.08 ile 1.70 arasında gezinmiş.