Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce sıfır km accent era dizel start model almıştık.Genel olarak arabanın herşeyinden memnunuz fakat babam tam anlamıyla alışamadı.Geç yaşta şoför olmuş olduğundan hala daha vites koluyla güreşerek vites değiştiriyo.Kendine küçük bir otomatik vites araba almak istiyo.Ayrı bi araba almak yerine bizim arabaya otomatik vites takmak mümkün mü?Eğer mümkünse ne kadar bi maliyet çıkar?Bizim otomatik olmayan vites tertibatını ikinci el olarak ya da yedek parça olarak elden çıkarabilir miyiz?Birde sonradan takma otomatik vites tam anlamıyla performans verir mi?Yoksa sorunlu mu olur? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
otomatik getz ile takas yapılabilir ama dizeli yok tabii bence sonradan takma işi biraz zor, hatta daha önce hiç duymadım
aynı aracın ootomatiğini almak daha mantıklı astarı yüzünden pahalı derlerya aynen öyle. buınu verip,aynı aracın otomatiği 3-4 bin farkla alınır ama oto.vites taktırmak daha tuzlu olur
Valla şimdi hyundainin sitesine baktım.Otomatik vites sadece mode ve prime için var.Start modelinin otomatik vitesi yok.Mode modelinin otomatik vitesi 35.500 TL.Biz startı 30.500'e almıştık.Bizim arabayı sattıkları fiyata saysalar bile arada 5 bin TL fark var.Bu iş baya tuzluya patlıcak anlaşılan.Ben en iyisi yarın peder beyle bi gezintiye çıkıp kurs vereyim.Vitesle güreşmesini engelleriz belki.Eskiler çocuklarını çekirdekten şoför yaparmış.Babam imkansızlıklardan dolayı 40'ından sonra araba sahibi olunca böyle sıkıntılar yaşıyoruz işte.Ben 17 yaşımdayken cebimde arabanın anahtarı vardı.Çok şükür şimdi her arabayı kullanırım.
öğrenileni değiştirmek zor ama şansını böyle denemenden başka çare yok....bence bolca arabayı kullansın hatta hiç koltuktan inmesin..ancak pratikle aşılacak bir sorun. birde şehir içinde debelenmek yerine şöyle bir şehir dışına çıkar babanı (duble yol olsun) orada o arabaya araba ona bir alışsın.....hem güven artar hemde el yatkınlığı....birde arka koltukta oturursan daha verimli bir iş yaparsın...yan tarafta olunca insan çok karışıyor istemeden
Sonradan otomatik vites yapılan arabları duymusutm. hatta eskiden otomatik vitesli arabalar pahalı ve kolay kolay bulunmadıgı için bizim böbrek hastası olan bir komsumuz arabasını otomatik vitese cevrimişti. 14-15 sene önce olmustu. Kendisi diyalize giriyordu. babası arabayı kullanabilsin diye yaptırmıstı oda. 2 sene önce kendisi öldü. Arabayıda ondan sonra sattılar. Bildigim kadarıyla vitesle ilgili bir sıkıntıları olmamıstı. Fakat, suanda otomatik ile düz vites arasında cok buyuk fiyat farkı yokken böyle bir işe girişmek cok pahalıya gelecektir. Ayrıca, dizel accent in start donanımlısı 30bin tl cokmus. siz 30bin tl otomatik dizel ikinci el bir arac bulabilirsiniz.
Otomatik şanzuman takılması imkansız. Motor ve çevre aksamının şanzumana ilintisi manuleden tamamen farklı. Örneğin volant dişlileri bile farklıdır. Ayrıca aracın beyin tabir edilen kontrolörleri de tamamen farklı bir şekilde. Ayrıca astarı yüzünden 10 kat pahalı olur. Örenk vereyim sattığım clio nun şanzumanını 6500 tl idi. Varın gerisini hesaplayın. Benim önerimde satıp yeni otm bir araç almak
evet olabilir,belkide sizin gibi ama tam tersine otomatik aldığına pişman olup düz vites isteyen biri çıkar ve araçta 2011 model olur arada 3-4 bin farkla halledersiniz...Tabi denkgelirse böyle biri....
Düz-otomatik ve benzinli-dizel gibi farklı kombinasyonda, araç dıştan aynı durur fakat, elektrik sistemleri, şasi bağlantı noktaları gibi noktalarda da farklılıklar olacaktır. Bu durum maliyeti çok arttırır. Satıp, otomatik almak daha uygun olur. Hani şahin gibi araban olsa, zamanın, yeteneğin ve küçük bir atölyen de olsa uğraşırsın birkaç ayda tamamlarsın belki. Ama aksi halde zor.
çıkma dizel otomatik şanzumanı bulursan sanayide değiştirirsin. ama pahalıya çıkar en temizi bi ustayla konuşup fiyat alıp ona göre karar vermek. fikir vermesi amacıylabi tanıdık 2001 bmw şanzumanını değiştirmişti parça+işçilik3000tlgibi bir fiyat tutmuştu. arabanın piyasası 25000tl civarıydı.
2001 bmw şanzumanı manuelden otm ye çevirdiler? Başaranları kutlamak lazım gerçekten. Mesela pozisyon kaptörü diye bir parça var vites kolunun konumunu beyne iletip tork ve devir ayarı oranını tutturuyor. Bu parçaya yaklaşık 20 kanal kablo gelir ve her biri farklı kontrolleri aktifler. Karda kaymayı önleyen düşük devir ayarını yada vites düşürüp hızlanmayı sağlayan S modunu nasıl yapabilmişler gerçekten merak ettim. Ustayı biliyorsanız tanışmak ve tecrübesinden faydalanmak isterim. Sakın yanlış değerlendirmeyin. hakikaten çok ilgimi çekti.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif