Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

accent era dizel

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda şansal tarafından 16 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. şansal

şansal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar ben dün şanlıurfa harmaniş bayisine gittim accent era dizel çift hava yastıgı abs fılan 30 binlira fiyat çektiler sizce fiyat makulmü hyundai dizel kullanan arkadaşlar şikayetleri varmı yazarsanıs sevinirim

2. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    1.5 CRDi-VGT TEAM ABS ÇHY modeli ise söylenen zaten liste fiyatı 30bin lira
    1.5 CRDi-VGT SELECT modeli 32bin lira, bunu verirseler 30bine alın derim ama liste fiyatına alırsanız şu an yarın öbür günfiyatlar düşer
    pazarlık yapın bence, liste fiyatından aşağı almaya çalışın

3. Bor34

Bor34 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    <DIV ="left satis1" style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 5px; WIDTH: 612px; PADDING-TOP: 12px" align=left>
    <DIV style="PADDING-LEFT: 20px">YENİ 1.5 CRDi-VGT TEAM ABS ÇHY
    <DIV ="left satis2" style="PADDING-RIGHT: 10px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 5px; PADDING-TOP: 12px">30.050 liste fiyatıbu.
    hiç mi indirim yapmıyorlar

4. crdi

crdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben 2099 model dizel era team kullanıyorum.parasına göre iyi araba.30000 tl verecekseniz ikinci el çok güzel arabalar var.15000 km bakımı 320 tl.süspansiyon çok sert.bozuk yollarda gürültü çok fazla ve zıplama problemi var.10000 km de lastikleri michelin ile değiştirdim sonuç yine aynı.yakıt mazot 2.80 iken uzun yolda 150 şehir içi 195 yakıyor idi.şimdi ise yakıt fiyatlarından dolayı depoyu fulleyemiyoruz.doğru karar vermek lazım yoksa dönüşü 5000 tl gibi zarar oluyor.

5. ayavuz38

ayavuz38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2009 1.5 CRDi Team Abs sahibiyim aracım 11 bin km de şuana kadar hiç bir sorun yok maşallah takır takır yakıt desen süper güç performans herşeyiyle harika aracı ötv indirimi döneminde 25 mayısta almıştım 25.800'e Dizel Era gercekten Harika..!

6. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    bence acele etmeyin, fiyatlar bikaç ay içinde düşecektir. şu anda sizin istediğiniz indirimi bikaç aya bayıla bayıla yapacaklardır.

7. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Şansal Bey, bende de 2009 Nisanda ötv den yararlanıp 25000 Tl ye aldığım Select modeli var. Performans parasına göre güzel. ama yol tutuşu ve süspansiyonundan ben memnun değilim. Şu anda aracım 11 binde. Amörtisörden ses geliyor, sola manevrada lak lak ses geliyor. Ama zıplamayı görmemiştim ondan da olabilir bunlar arabanın günahını almayayım. Eğer konfor konusunda hassassanız üst sınıf alın. 160 km ye çıktım bir kere tırsıp yavaşladım. Süspansiyor sert, yol sesini alıyor. Ses ve konfor konusunda hassasanız kesinlikle üst sınıf alın. Onun dışında araç fena değil. Ayrıca biraz bekleyin. Eğer deneme şansınız varsa bir Era dizel bulup bi kaç gün binip deneyin. Fiyaklar düşer şu anda tavan yapmış durumda . Biraz bekleyin.

8. şansal

şansal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar teşekkür ederim
    bir iki ay bekleyeceğim şayet alırsam hangi renk alayım sizin fikriniz önemli benin için babamın arabasıda accent era beyaz benim hoşuma gitmiyor sizce giri ii bi tercih olurmu

9. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    bence gri almayın, en çok gri ve beyaz var piayasada, mümkünse fazla olmayan bordo, mavi gibi renleri tercih edebilirsiniz, ben ötv indiriminden aldığımdan renk seçme şansım olmadı malesef

Bu Sayfayı Paylaş