Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

accent era dizel subap iticileri

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda weasel2918 tarafından 22 Ağustos 2011 tarihinde açılan konu

1. weasel2918

weasel2918 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2006 accent era dizel yağ değişiminden sonra iticilerden ses gelmeye başladı... her zamanki kullandığım yağı 5w40 castrol kullandık... düzelmeyince tamirci bir arkadas külbütör kapağını açtı 2 iticinin yağının boşaldığını söyledi. onları değiştirdik ve daha kalın bir yağ olan bp 10w40 yağ koyduk yaklaşık 1 saat bindikten sonra yine değişen bişey olmadı... aracımı servise götürmek için yola cıktım servis 150 km uzaktaydı ve daha 40 km yol gitmiştim kii ses kesildi ve bişey kalmadıı

2. weasel2918

weasel2918 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yağ değişiminden sonra bu problemi yapmasınada bi anlam veremedik yinede servise götürdüm konya irente aracın durumunun iyi olduğunu söyledi çalışması vsvs... sebebine ilişkinde bir yorum yapamadılar...

3. fahrettinn

fahrettinn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    düzeldikten sonra,sabah ilk çalıştırmada nasıl oldu,ses varmıydı?

4. koreci

koreci Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,717
    Ad Soyad:
    ramiz seymen
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Bnimde benzer konuyla ilgili açtığım başlık vardı, internetten çok araştırdım ve 5W/30 yerine, daha kalın bir yağ olan 10W/40 yağın, motorlarımıza daha uygun olduğu söylendi..

Bende aynı şekilde 10W/40 yağ koydum, hemen kesmedi, moralim bozuldu, ama 40-50 km sonra araç çok sessiz oldu ve sabah normal çalıştı..

5. weasel2918

weasel2918 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ses düzeldi sabahları falan da normal bi sıkıntı olmadı... bende motor sesini çok dinlerim bazen müziği kapatırım ve sesi dinlerim:) şimdilik iyi bakalım bidahaki yağ değişimine ne olucak merakla beklıyoruz

Bu Sayfayı Paylaş