Arkadaşlar sahibinden.com da gezerken gördüm. Birilerinin ilgisini çeker düşüncesi ile paylaşmak istedim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...i-hyundai-accent-era-coilover-103107492/detay
Fotoda olmadığı için ürünleri göremedim ama sonradan yapılma olma ihtimali var sanırım. Aksaray oto parçacılarının orada bu işleri yapan nam salmış biryer vardı ama Faruk belki sende bilirsin orayı.
İşin tadı, yani istediğin ölçülerde arabanı alçalt ve yükselt manuel olarak. Bu sistem özel amortisör ve yaydan oluşur. Kimi marka ve modellere göre orjinal üretilmekte olmayanlara ise sonradan yapılmakta. Koni markasıda bu işi yapmakta.
maslakta sordum sonradan yapmaya 1250 TL istedi Air daha faliyete geçmemiş yakında tamamlanacakmış :RpS_lol:2200,2500 arasında bir rakam olabilirmiş bu fiyatları duyunca daha uygun birşeyler aramaya başladım Aksarayda yapa kim varmış Erkan yardımcı olursan sevinirim
Forumda konu vardı. Fiorino yu adam kaldırıp indiriyodu adana da. Ama onun yükseltip alçaltması azdı. Coilover ın ne kadar acaba?
Aslında güzel sistem heleki buralarda süper. 2 hafta önce köyde zeytine gittik arabayı bi tarlaya koyduk tarla girişinde hafif su yolu varmış. Neyse çıkarken alt lip takıldı babam bi zorladı... sağ sis farı tam olarak durmuyo yukarı bakıyor