Slm arkadaşlar 1.4 era m var anlıyamadıgım şöyle bir durum var arabanın kontagı tamamen kapalıyken bazen cam dügmelerine bastıgımda aşagı yukarı çalışıyor bazende basıyorum çalışmıyor kontagı açıp camları öyle kapatıyorum ilginç bir durum çözemedim olayı kontak tamamen kapalı durumdan bahsediyorum dikkat ettim çok kezde denedim fikri olan arkadaşlar dan yorum bekliyorum saygılar...
Kontağı kapattıktan bir süre sonra camlar hareket eder mesela sabah deneyin kapıyı açıp kontağa takmadan camlar çalışıyormu
Yaklasik 15 saniye kadar camlar calisir. Fakat kapiyi actiginiz an camlarin elektrigi gider. Ben genelde park edince kontagi kapatir camlari kapatirim. O sirada tez canli biri cikarsa mecbur kontagi tekrar acmam gerekiyor HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Aracı stop ettirdiğinzde kapıları açana kadar camlara elektrik gitmekdedir kapıyı açtıkdan sonra camları kontrol edemezsiniz
Aracı stop edip kontağı kapattıktan sonra bi süre daha camlara elektirik gittiği icin camlar calısır bu süre 10-15 saniye gibi bir süre zaten o süre dolduğunda cıt diye sigorta sesi gelir benim arabamda geliyor bu sesten sonra cam düğmeleri calısmaz
Slm lar arkadaşlar bu gün denedim aynen yukarıda yazılanlar gibi kapı açılana kadar camlar kapanıyor ama kapıyı açınca camlar çalışmıyor yorum yapıp bizi aydınlatan arkadaşlara çok teşekürler saygılar...