Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent Era bagaj açma kulbu montaj ve fiyatı hak..

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda ttekmir tarafından 10 Mayıs 2010 tarihinde açılan konu

1. ttekmir

ttekmir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Selam dostlar ben bir şey danışmak istiyorum sizlere. Bundan bir yıl kadar önce Accent Era expolardan bir araç almıştım. Bildiğiniz üzere bu araçlarda bagaj açma kulbu yok. şimdi aracın 1. yıl 15.000km bakım zamanı geldi. Çarşamba günü götürmeyi düşünüyorum. Yalnız benim aklıma takılan şey: bu bagaj açma tertibatı sonradan takılabiliyormu? takılıyorsa fiyatı nedir? 15.000 bakım masrafı 250-300 gibi birşeymiş bildiğim kadarıyla. kazasız belasız yolculuklar dilerim herkese

2. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    En iyi cevabı servis verir diye düşünüyorum

3. enginbagci

enginbagci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    BAGAJ TELİ 12,36
    BAGAJ KILIT KARSILIGI 13,68
    ACMA KOLU 16,54
    İŞÇİLİK 19,60

TOPLAM 62,18
    KDVLI TOPLAM 73,37

15BIN BAKIM 238 TL

LİSTE FIYATLARIDIR.

Düzenleyen : enginbagci

4. Caner KIRNAK

Caner KIRNAK Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    15 Bin bakım 220 lira Maslak plazada gecen cuma sordum

5. ttekmir

ttekmir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    İlginize sonsuz teşekkürler. Evet dün arabayı verdim ve aldım. Arabayı ilk aldığım servise hep götürmeyi düşünüyordum ama bundan sonra yakınından geçeceğime ihtimal vermiyorum. 240 tlye bakımı yapıldı. Ona diyecek birşeyim yok üç aşağı beş yukarı hepsi aynıdır zannımca. Çünkü zaten duvarda fiyat listesi mevcuttu. Yalnız yapılan muamele ve servisteki elemanların boşluğu beni uçuruma itti. ve öğrendimki aynı yere götürme gibi hiçbir zorunluluğum yokmuş. Bilseydim baştan Uçara götürürdüm. Oradaki servis kaydı açan arkadaşın başta dediğine göre : Arabam expo olduğu için kolçak ve bagaj kulbu takılma ihtimali yokmuş Confused bakın şu Allahın işine ana merkezden parça istemek için arabanın şase numarasını gönderiyorlarmış. Arabanın orjinalinde kolçak, bagaj kulbu, sis farı, zenon far vs.... gibi şeyler olmadığından merkez göndermiyormuş takılamıyormuş. Zaten arkadaş bu cümlenin ilk kısmını söylediği anda ben işten ne kadar anladığının notunu anında vermiştim. Sol ön taraftan bir ses gelmekteydi. Direksiyon kutusunda garantiden bir parça değiştirdiler. Şimdilik ses yok. Ama servis sonrası arabayı yıkamaları ise tam bir felaket. Düşünsenize 45 dakika araba arabanızı yıkamak için götürüyorlar geri geldiğinde bagaj açılmamış. sadece şöför koltuğunun paspası yıkanmış yan koltuktaki 15 gün önceden duran araba yıkamacısının kağıdı duruyor. diğer her taraf leş gibi camlar temizlenmiş ama ne kadar benek benek. Bunlarda yetmiyor tahminim direksiyon tamirindeki olaydan çıkma bir koca siyah vida vites kolunun yanında duruyor.

Eeee boşuna dememişler ustanın iyisi malzeme arttıranıdır diyeLOLLOLLOLLOL. Şu anki düşüncelerime göre daha oraya uğramayı düşünmüyorum. Bu derece beceriksiz bu derece kifayetsiz bir servise bırakın accent eramı el arabası emanet edilmez diye düşünüyorum. Kolay kolayda değişmez sabit fikirli biriyim.
    Kolçak ve bagaj teli konusundada Coşkun Beyin kapısını aşındıracağım. Atalarımız ne güzel demişler "bir müsiber bin nasihatten iyidir" diye. Ah benim eşşek kafam önceden danışıp gitseymişim keşke 15.000 bakıma İlgi ve alakanıza tekrar tekrar sonsuz teşekkürler. Hepinize kazasız belasız günler diliyorum
    Düzenleyen : MSC

6. Barış Özkan

Barış Özkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Konuyu hortlattık ama o bagaj işi benim araçtada yok fiyat sordum 250tl dediler koreden siparişle teli gelecek diye nasıl bir zihniyet ya 74 tl nerede 250 neredehttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gifAllahtan yaptırmamışımhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gif
    Düzenleyen : Mustafa ÖZKAN

7. byoscar

byoscar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba,aracım accent era1,5 crdigecen gün aracıma yanlışlıkla benzin koydular aracı hiç çalıştırmadan depodan çektiler şimdi bi sorun yok ama ilride bi sorun yaratırmı

8. apcam81

apcam81 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bence sanayiye git bagaja bir kilit motoru taktır onuda alarma bağlattır kumandayla hallet daha ucuza gelir ve daha konforlu olur ne dersin

9. Barış Özkan

Barış Özkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Kumandayla hallolur ama anahtar aracın üstünde oluyor bagaja bişey konulacağı zaman gene anahtarı çıkarıp basmam lazım içerden açamam.

10. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    alarma bagaj acma özelligi koyuldugu zaman arac calışır olsada dügmeye basınca bile bagajı acar eski aracımda bagaj acma dügmesi oldugundan sorun yoktu ama alarma basınca araç çalışır durumdayken kapıları kitliyordu ve 2 dk sonra alarm ötüyordu https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

11. Barış Özkan

Barış Özkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Anahtar üzerindeyken kullanmak sakıncalı olabiliyor ama bende biliyom Serkanım basınca açar yani ama sakıncalı olabiliyormuş bazen.

12. aykaner

aykaner Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba bagaj içten açma yaptırmak isteyen arkadaşım için bi fikir vereyim.tanıdığınız iyi bi elektrikçiye gidin marş motor otomatiğini bagaj kilidinin karşılığına takıyrlar içeriyede bir düğme yada mevcut harıcı alarmınız varsa bir röle ile kumandadan yada içerden tek düğmeyle lektrikli kumanda ediyrsnz toplasan 25 -30 lıralık bi iş istanbuldaysanız benım elektrikci yapar daha önce ben bir arabama yaptırmıştım gayet de sağlıklı çalışıyrdu halada alan kullanıyr.

Bu Sayfayı Paylaş