herkese merhabalar accent era araç alacam 2009-2010 model dizel bu araçda dikkat etmem gereken yerler neler kronik bir arızası varmıdır. yedek parça pahalımıdır. birde vgt nedir 1.5 crdi mi almak gerek yoksa vgt modelini mi tercih etmek gerek. Fazla bilgim olmadıgı için burdan sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim.
Kronik arızası pek yoktur. Alacağın aracın orijinal olmasına ve km sine dikkat et bununla beraber yedek parçası ucuzdur. VGT değişken geometrili turbo demektir. zaten yanlış b,lmiyorsam 2007 den sonra çıkan dizellerin hepsi vgt dir. VGT candır. doğru tercih yapmışssın. Araç arayışın sürüyorsa benim aracı satacağım düşünürsen irtibata geç. Kazasız sürüşler.
Vgt yazan motorlarla crdi yazan motorlar arasında hiçbir fark yok ayrıca forumu araştırırsanız aradığınız cevaplar fazlasıyla mevcut..
2000 model yumurta kasa ardından 2007 era kullanıcısı olarak söyleyeyim. kronik arıza hiç duymadım ve yaşamadım. Sadece 2007 model eralarda kronik EPS (elektrikli direksiyon) lerde hata varmış. Eğer bu lamba sürekli yanarsa serviste ücretsiz değişim yapılıyor. Ama hatalı üretilen seri denk geleceğini sanmam. 1.4 önermiyorum 97 beygir yokuşlarda tatminkar olmuyor. Tercihiniz mutlaka dizel olmalı. Benim aracım 210.000 km de iken sattım ve inanmayacaksınız motor performansı Dyno da 90 beygir çıktı. Yüksek km lerden korkmanıza gerek yok. Aracın o km ye nasıl geldiği önemlidir. Expertiz yapmadan almayın derim, taksi çıkması araçlar vize öncesi km düşürülerek sarı kaplamaları sökülüp satılabiliyor. Şimdiden hayırlı olsun
hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkur ederim. 2010 1.5 crdi team model dizel 120binde 27.000 tl istedi arkadaş temiz boya filan yok eder mi o parayı
Era rio hemen hemen birbirinin aynıdır. 2 sene 1.5 crdi rio kullandım. Artıları: Kaputun altında motor degil canavar vardır. Şahsi fikrim az yakan cok kaçan araç icin liste başıdır. cok ekonomik ve sıkıntısız aractır parcası bakımı ucuzdur. 5,3 lt yağ alır bakım masrafının cogu yağ parasıdır. Eksileri: süspansiyon serttir. frenler abs olsa da aracın durmadıgı söylenir. O parayı edip etmiycegi motor ve gövdeye baglı. Suan bunlar icin bişey diyemeyiz.
Abilerimin soylediklerinin coguna katiliyorum gayet guzel arac sıkıntısı yok ancak 2007 yilindaki araclarda eps sıkıntısı vardi ve nerdeyse tum araclarin direksiyon kutulari ve eps beyni degistirildi. Zaten servislere genelge yayinlanmisti. Yani coktann degismistir. 1.4 performansi normal eger mantiginda ve yokusa uygun direrseniz yokusta bayilma dahi yasamazsiniz. Frenlerde de sıkıntı görmüyorum ben gayet guzel dozajlamasi ve fren etkisi var Karar sizin soylediginiz arac icin fiyat biraz fazla gibi ama 25 civarina alinir. Onun yerine select, style ve prime donanimli modellere bakmanizi tavsiye ederim
Şimdi 2007-2008 model temiz bi dizel eranın ortalama fiyatı ne kadar oluyor acaba? Motorola Atrix cihazımdan gönderildi
Peki paketler arası fiyat farkı ne kadar oynamalı team,select,style falan var Motorola Atrix cihazımdan gönderildi
eranın dizel olanları biraz fazla yakıyor bu yüzden taksiciler tercih etmiyor ben takside dizel era görmedim gördüklerimin tümü lpg liydi. neden dizel kullanmıyorsunuz dedim hususi kullanımda nasıl bilmiyoruz ama bunların dizelleri takside randuman vermiyor arıza veriyor sıkıntı oluyor dediler