öncelikle modeller altında başlık acamıyorum. kayıtlı kullanıcıyım. sorum.2011 model accent era dizel motorlarda antifiriz total in organik antifirizi mi olmalı , servis bana o şekilde söyledi , ama ben bulamadım.
arkadaşım 10 mesaj atmadan sadece tanışma ve otomobiliniz tanıtın bölümüne başlık açabilirsiniz totalin olması neyi değiştirir ki, ne için soruyorsunuz ona göre cevap verelim antifiriz ilavesi yapacaksanız mesela, başka marka koyabilirsiniz
ilave yapacağım , orjinali organikmi? ona göre ilave yapacağım.organik olması veya olmamsı arasındaki fark nedir?servis söylediği için total garantisi bozulmamsı için,
ben geçen kışa girerken çbs aldım ve ilave ettim, hiç bir sorun olmadı zaten koyduğunuz antifiriz garantiyi boozmaz üründe bu; http://www.hepsiburada.com/Liste/cbs-belco-autoline-42-derece-etkili-antifiriz-1000-ml-840134/ProductDetails.aspx?productId=otm840135&categoryId=264013
valla benim bi bilgim yok, zaten seneye komple soğutma sıvısı değişir benim 3 yılda bir değişmesi lazım çünkü bilen arkadaşlar yazacaktır