bugün babam benden habersiz arabayı tutmuş otomatik yıkama makinasına sokmuş. o makina da rahat durmamış anteni kırmış . anten bağlantı noktasından kopmuş. onuda yapıştırmış . şimdi taktı tekrar ama içim rahat değil çok pahalı mıdır bu şey? bilgi verir misiniz???
Benzinliğin yıkama makinesinde dün benim eranın da anteni kırıldı. neyse olabilir. olay kaza sonucu meydana geldiğine göre mantıken kaskonun hasarı karşılaması gerekmez mi? Sigorta şirketini aradım, kötü niyetle gerçekleşmesi lazımdı bunu ödeyemeyiz diyorlar,acenteyi aradım o da aymı şekilde birinin kasten kırması lazımdı diyor. Birde utanmadan benzinliğin bu durumlarda 3.şahıslara karşı verilen zarar sigortasından yararlanın diyor. adamlara bak, benim kaskom zararımı karşılamıyor elalemin 3. şahısmı neyse sigortası karşılayacakmış... 4 yıldır kaskoya milyarları akıttık siz sonuca bakın 25 tl lik anteni ödemiyorlar birde akıl veriyorlar. ben daha hayatta kasko yaptırmam! güvenim sıfılandı.
abi haklısın da ufak bi anteni de fazla takmamak lazım kaskonun asıl amacı cana ve mala gelen ağır zararlarda tazminat veya ne bileyim hasarın karsilanmasi vs vs. gibi durumlarda daha çok ise yaradigidir. ha madde olarak yazıyorsa anlaşmada bu durum kul hakkına da girer mi ovda şüpheli. 10-15 lira ne onları zengin eder ne bizi fakir Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
siz siz olun otomatik yıkamaya girerken aracınızın antenini geriye doğru yatırın ve aynaları mutlaka katlayın benden tavsiye 6 yıldır her yakıt aldığımda yıkatırım era mı çok şükür hiç bişey olmadı
era nın antenini geriye nasıl yatıracaz ki. bunun olanağı yokki. ayrıca yıllardır makineye girerim hiç kırılmadı.
arabanızı iyi taniyorsaniz anteninin nasıl bir şey oldugunu ve katlanmadigini bilirsiniz . sökmek daha mantikli oluyor bizim arabalarda. ama bizim araç sahibi (babam) yikatirken fark edememiş direk girmiş. makine de sert degince kırmış atmış. suan antensiz geziyoruz servise gidince yeni anten alacagiz. Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Ben de sahibinden aldım ama radyo zayıf..alacaksanız orijinalini alın. 50 tl civari sanirim orjinali GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
servis 45 tl dedi güncel olsun dün 30.000 km bakımı için götürdük sorduk 45 tl fiyatı dedi ama *****ça da 25 tl idi en son hangisi daha mantıklı olur?
kardeşim orjinali olsun zaten çok pahalı değil anten yan sanayi olunca radyo çekimde sıkıntı çıkabiliyor...
Valla eradaki antenler çok ta yi çekmiyor zaten anten güçlendiricisi bir şey bakmak geliyor aklıma önerisi olan var mı?
abi nasıl çekmiyor ya yaklaşık bir aydır antensiz geziyoruz ben hepte radyo dinlerim hiç bir sıkıntı çekmiyor antensiz bile çalışıyor tıkır tıkır derdim sadece görüntüsel olarak çirkin duruyor
Valla orasını bilmem metro fm 96.0 çoğu zaman parazitli ses cılız he de merkezde zaman zaman köye gidiyoruz var orasını sen düşün video çekip koyarım artık nerenle gülersin bilmem