Beyler ön amortisörlerim acayip şekilde dikkat çekici şekilde guluc culuk ses çıkarmaya başladı anlaşılan değişim vakti geldi üzerindekiler monroe maysan mando dizel amortisörler direk bayilerden alınanların sıkıntıları giderilmiş (diyorlar) arabam 3.5 eibach yay 195 50 15 jant lastik ve monroeler ile bıkkınlık getirecek şekilde çok sert kyb bulursam kyb deniyecem yoksa maysan mando alıcam kyb nasıl bilmiyorum taktıran var mı ?
maysanada cesaret edemiyorum çünkü önceden takılıydı uzun yolda yukarı aşağı yaylanan beşik etkisi gösteriyordu iyileştirmişler ve öyle sallanmıyormuş ama işte nasıl yaparım bilmiyorum.
evet uzun yolda monroeler çok iyi ama şehir içinin dandik asfaltı yamaları çukurları yay+50 yanakla beraber işkenceye dönüyor. uzun yol olarak yazları her hafta 62 km mesafe gidiyorum maysana telefon açıp 3.5 cm lik eibach için 4 adet amortisör gönderebilirmisiniz diyecem bakalım yardımcı olacaklarmı milleri sanayide kesmek yerine fabrikası 1.elden keserse müthiş olabilir.
Monroe , KYB (KAYABA) yada Mando bulursanız her üçünüde kullanabilirsiniz. Fakat imkan varsa Kore malı Mando'yu tercih edin. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şehir içindede ben çok memnundum stok haldeydi aracım olumsuz yorum yapacağım birşey yaşamadım Sent from my iPhone using Tapatalk
anlaşılan yay ve lastik yanak düşüklüğü neden oluyor buna valla benim araca bi binseniz şehir içinde 2 tur atsak bidaha binmem o arabaya dersiniz eski yayları mı taksamki
kore malı mandoyu bulamadım + kayaba da bulamadım monroe var ama 100 tl fiyatı var ve bana acayip çakma gibi geliyor