Selamün aleyküm arkadaşlar ön farlar dan muzdarip olanlar muhakkak vardır malum orijinal far almaya yetişemiyorum veya yetişemiyoruz.2 sefer ön farları Aydar markalı far alıp değiştirmek zorunda kaldım.sag far tam karsiyi tek bir çizgide gösterirken sapma yapmadan sol farda sapma yapıyor o kadar far ayarı yaptirmaya gittim sağ farda odak çizgisi sorunsuz gelirkene sol farı odak çizgisine getiremediler internette araştırma yaparken hys markalı farlar karşıma çıktı nasıldır bu far ve marka sol fardan muzdaribim uzun yolda giderkene sol far ışığın bir kısmını asagiyi bir kısmı ise karsiyi gosteriyor bende bu farın içindeki şapkadan dolayimi diye dusunmuyo degilim uzunları yakınca sol far karsiyi göstermesi gerekirken çapraz bir şekilde yayiyo sağ farda bir sıkıntı yok anlatabildim mi
Aynasında yapısal bir problem yoksa sorun far motorundan olabilir . Çin malı far aldık onda bile bu sorunu görmedik. Far motorundan ses gelip kenndi kafasına göre hareket ediyor veya hiç hareket etmiyorsa beşirtin