Öncelikle herkese hayırlı günler... 2008 Model Accent Era'm Var üzrinde teneke jantları var jant seçmem gerekiyor 5-6 kollu bi jant iyi gider diye düşünüyorum volk te37 çok hoşuma gidiyor fakat bijon aralıkları uymuyor ayrıca aracıma spor yay xenon sis elktronik blow off ve vanalı egsoz takmayı düşünüyorum sizinde fikirlerinizi almak istedim yakıt tasarrufunu etkilermi şehir içi ortalama 23-24 krş yakıyo sıralı sistem otogaz ile görüşleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler... [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
Replika te37 bulabilirsiniz. Onun haricinde advan rg2 tavsiye ederim. Elektronik blow off a hic gerek yok bence. Eger o degerleri yakaliyorsaniz lpg yi bosuna taktirmayin
hocam kısa zamanda bende arabama gold te37 takıcam ama bijon aralığı uymuyor kısmını açıkçası anlamadım piyasada orijinal veya replika te37 lerin hepsinde 4*100 mevcut. üretimi 15 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 700 TL Mağazadan satılık sıfır - 178583871
jant alırken hafif alaşımlı olmasına dikkat edin yakıdı etkiliyor ayrıca orjinal bijonlarla taktırmak daha sağlıklı oynamak bana mantıklı gelmiyor da...