Arkadaşlar geçen sene hiç araştırmadan kamasonic ks-6009 model teyp aldım yanında kendi soketiyle beraber yollandı bana ancak elektrik tesisat işlerinden anlamadığım için elektrikçiye götürdüm orada eleman uğraştı taktı 1 ay sonra akü bitmeye başladı araç kontak kapattıktan sonra aküden devam ediyor yemeye sonra farklı bir elektrikçiye götürdüm o da Kontağa bağladı yalnız kontak her açıldığı reset atıyor teybe hafıza sil baştan başlıyor daha önce kaydettiğin fm kanalı siliniyor bunu yapan eleman hafızaya almaz böyle akü yemez dedi daha sonra hafıza probleminin çözümünü buldun sarı kırmızıyla değiştirilip öyle bağlantı sağlanacakmış ancak eleman tüm renkleri karıştırıp idareten baştan sağma ek yaparak bağlamış maalesef değişemedim Bir daha uğraşmak istemiyorum artık bu teyple pionerr almaya karar verdim ancak bu tür cihazda kontak bağlantısı olup sorun çıkarmayan hafıza problemi olmayan 200 lira ortalama Bi meblağ da bir teyp arıyorum var mı böyle Bi tavsiyesi olan veya Sony de olur bu iki markadan sizden tavsiye bekliyorum
kardeş geçmiş olsun.Acaba orjinalliği bozup değiştirdin merak ettim sadece bendede 2009 era var ve ben şuanlık memnunum ama şöyle birşey yapmayı düşünüyorum yakın bir zamanda video oynayıcı yaptıracağim dokunmatiklerden max 1000 tl civarında.demek istediğim şu sana bu şekilde masraflar yapacağına biraz para biriktirip adam gibi düzgün dokunmatik navigasyonlu Bluetooth olan teypler bakabilirsin diye düşünüyorum
yok orjinalliği bozulmadı kablolar eski soketi üzerinde sadece bu teyp için kablolardan bağlantı açtı bu teybi çıkardığım zaman o kabloları çıkarıp eski teybi takabileceğim şekilde eleman ayarlamış o basit bir iş zaten bu teybin soketlerine takılan kablolar karmaşık ondan bişey anlaşılmıyor ayrıca ben öyle o kadar masraf yapmak istemiyorum bana sıkıntı sorn çıkarmayacak pionerr veya sony teyp lazım cd çalar olmasını bile istemiyorum usb girişi olsun yeter orjinal teybi aratmasın bana nasıl olursa olsun usb girişe razıyım ben o kadar şey de bizden eksik olsun
herhangi bir pioneer alırsan ve düzgünce bağlanırsa kesinlikle böyle bir sorun çıkartmaz. kamosonic eskiden ben de kullandım, maalesef çok dandik ürünleri var. sizin dediğiniz gibi teybe iki farklı +(artı) uç girer. birisi kontak birisi sürekli elektrik. Ancak hyundai diğer markaların kırmızıya koyduğu kabloyu sarıya, sarıya koyduğunu kırmızıya koymuş. bu nedenle hyundai marka araçlara ezbere teyp takılırken böyle sorunlar olabiliyor. takacak kişinin kabloları teker teker kontrol etmesi gerekiyor, en azından takarken siz güç kablosunu kontrol etmesini isteyin. dediğim gibi herhangi bir pioneer alırsanız ve düzgün bağlanırsa kesinlikle aküyü bitirmez. kaliteli bir teybin hafıza olarak kullandığı elektrik size sıkıntı çıkartmaz. mesela: Pioneer MVH-08 UB olabilir.
aynen öyle sağlam bir teypçinin bunu bağlaması gerek iki kez sorun yaşadım soğudum yani bir kez daha sorun yaşamak istemiyorum teybi değişecem çıkaracam elimden pioneerın senin önerdiğini veya böyle çok seriden teybi var mvh-180ub mvh150ub falan bunlara denk genelde bunlar satılıyor sitelerde araştırmasını yaptım 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyatdalar karar kıldığım bir teybi alacam artık
pioneer teyplerle geçmiş yıllarda çok ilgilendim, hepsi de birbirine çok benziyor, üzerine birkaç özellik koyarak fiyatı yukarılara çıkıyor. sen bu teyp üzerine ses sistemi yapmayacaksan her teyp sana uyar. bence teybin markası pioneer olsun, modeli bütçene hangisi uyarsa o olsun, pişman etmez.
ses sistemi o kadar iyi olsun dım tıs müzik dinleyeyim o işlerde gözüm yok kalite zaten kendini belli eder gerekirse 2 hoparlör alırım pioneerin onları taktırırım ilerde olur ama öncelik teyp üzerine yapmam gerekiyor
özelliklerine internetten baktım, bence özellikleri gayet iyi, fiyatı da nerdeyse bedava, daha ne olsun ki.
Güzel bir teyp bende baktım da benim 2007 Era var kullanan var mı acaba ben onu soruyorum arkadaşlara
Arkadaşlar bir süredir şu ürünü düşünüyorum, sizce sorun yaşarmıyım. 7 '' HD Dokunmatik Ekran Araba Video Oynatıcı Bluetooth Stereo Radyo FM/MP5/MP4/MP3/Ses /USB Oto Elektroniği Dash 2 Din Otomobil http://s.aliexpress.com/qEJjINne (from AliExpress Android)
Adamlar alıp araçlarına takmış ama ne kadar iyi olur orası meçhul kaliteli ses verir mi mesela pioneer veya Sony gibi