Elimde uzun zamandır kule gergisi var benzinli model için. bi yer yüzünden takamıyorum sol amortisör kulesinin yanında bi çıkıntı var içinden su gelen onu biraz içe kaydırmak gerekiyor tornacıda bi sıkıntı olurmu yaptırsam ?
foto eklerim yay var 195 50 15 jant var virajlarda ön sağlı sollu sert esniyor faydası olacağını umuyorum ama işte takabilmek lazım.
[/url][/IMG] bu motor alttakide kule gergili benzinli model temsili[ [/url][/IMG] /url][/IMG] http://hizliresim.com/8DX6Ar
arabada birşeyin yerini değiştirmekten ziyade kule gergisini aracınıza gore imal etmek çok daha doğru bir işlem olur
O işaretlediğiniz kısımda hava alma pompası var, yerini değiştirebileceğinizi, değiştirseniz de sağlıklı çalışabileceğini sanmıyorum. Sent from my iPhone using Tapatalk
benim tavsiyem o pompaya şimdilik hiç ellemeyin. kule gerginizi tadilat yaptırmak daha kolay olacaktır.
benzinli için bu gergiyi yapan firma dizel için neden yapmazki buda çok garip neyse hiç takamıyacağım sanırım bu gergiyi takabilseydim iyiydi ama nasip. satayım bari benzinli accenti olan varsa 100 tlye veririm ultraracing orjinal kule gergisi faturası mevcut 0 dan farkı dizele olmaması
guzel marka.hiç bir şekilde uyduramıyormusunuz.tüh. bana uysa düşünmeden alırdım.dp tuning denmi almıştınız.