Arkadaşlar merhaba sınırlı bütçem ile era'ma birkaç değişiklik yaptım 1) Ön tampon eki: 25 tl 2) replika Vossen cvt 15" jant ve 195*55*15 kumho lastikler ile beraber bijon ,takma vs.1680 tl 3) yan marşpiyeller 250 tl 4) bagaj spoiler'i 150 tl 5) arka tamponun altı ve ayna boyama boyası benden 70 tl 6) Orta direk piano black kaplama,stop filmi, cam rüzgarlığı 75 tl 7) cam filmi en açığı 100 tl 8) ön panjur u plastidip ile kendim boyadım 35 tl e 1 kutu yetti baya bir arttı 9) pasta ve cila ön far parlatma vs. 100 tl 10) bagaj da ufak bir göçük vardı orayı sticker yaptım 5tl )) 11) app plaka 40 tl 12) kapı kolu krom 85 tl 13) yay presleme 200 tl Tam manası ile istedikleri mi yapamadım ama bu bütçe ile ancak bu kadar oldu
Senin ya en güzeli o,Rabbim kazadan,beladan korusun,çok şık olmuş. ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maşallah araç çok temiz. Yaylar kaç cm preslendi? Ayrıca pasta cila ve far parlatma 100 TL çok iyi fiyat...
Önler 3 cm arkalar 2 cm Yay alacaktım Ama eleman çok düşer deyince vazgeçtim Fazla da konfor kaybı olmasın İstedim işe gidip geldiğim yollarda çok bozuk biraz da bu vazgeçirdi beni spor yaydan Kartal da murat amortisöre yaptırdım Hiçbir sıkıntı olmaz dedi 15/20 gün oldu bir sıkıntı yaşamadım lastik ve yaydan sonra yol tutuşu daha iyi oldu Pasta cila işini yapan arkadaşa tanıdık vasıtası Ulaştım sürekli bununla uğraşmıyor işten sonra ki boş vakitlerinde yapıyor para göz biri değil Motoru mu yıkadı ,içdış yıkadı zaten bu ikisini yaptırsan tuzla da aşağı yukarı 40 tl verirsin Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim Ayrıca herkese kazasız belasız yolculuklar dilerim
Öncelikle s.aleyküm. ustam araban on numara olmuş ama bikac bilgi paylasmak isterim. Yayları preslettim demissin. Sicak presmi soguk presmi belirtmedigin icin bilmiyorum ama kesinlikle ve kesinlikleee bu yanliş ustam. Yani canına malına deger veriyorsan biran once spor yay ile degıstir. Ben voglant 3.5 mm spor yay aldim 550 tl tuttu. Bunu biraz daha dusuk butceye bulabilirsin tabi. 400 civarina hatta ikinci el 200 e bile bulunabilir. Kesinlikle o sekilde arabayi kullanma ustam 130 140 km yaptigimiz oluyo bu sekilde giderken o yaylardan biri kırılsa kaç takla atarsiniz. Benim arkadasim bu yüzden vefat etti. Sicak presle yay presletti. Sadece iki bakla birbirine yaklasmis ve zaten dinamiginin bozulmasiyla yoldada birbirine o iki bakla carpa carpa kirıldi. 160 la ön sol teker yayi kirildigi icin 4 takla attiktan sonra köprü ayagina vurarak hayata gozlerini yumdu. Bukadar uzun yaziyorum ki kimse üzülmesin. Lutfen dikkate alin bunu.
Kesinlikle spor yayda konfor kaybi yok. 2012 era icin konusuyorum kobforu artti bile. Era larda ki sorun yani 2012 deki sorun yaylar asiri yumusak araba surekli amarsitore biniyo. Yaylari degistirdim serlestirdim. Amarsitore binmesi kesildi. sekme var ama bam güm sesi de kesildi ve hissedilir sekilde konfor artti ve en önemlisi güvenli.
Soğuk pres yaptılar Aslında bütcem vardı önler e coil arkalara spor yay yapacaktım 600 tl istedi lastik çamurluk içine girer dedi ve sert olur dedi presleme işini övünce bende ona yöneldim bu şekilde yönlendirdiği için girdim bu işe en kısa zaman da düzgün bir marka yay alıp değişikliğe giderim ozaman kendi canımı başkasının canını tehlikeye atmaya gerek Yok Bu işlem ile sorun yaşayanlar varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?
Çok araştırdım Cantürk den çok ağzı yanan var Bir tane arkadaşım 206 sına yaptırdı Çok şikayetciydi söktü yay takdırdı Naimde yarıyarıya gibi Başaran amortisörü öneriyorlar Murat amortisör hakkında pek olumsuz Yorum yoktu belki fazla tercih edilmediğinden veya sıkıntı çıkmadığından dır bilemiyorum Bende ilk defa gittim oraya yaklaşımı vs.hoşuma gitti Dediğnz gibi yayın orjnalliği bozulunca farklı durumlar hasıl olabilir bu durum ile ilgili forumlarda farklı düşünceler var farklı yaşanmışlıklar var ama tabi kimse yayı preslet hiç birşey olmaz diyemez Aslında şimdi bende yazarken pişman oldum okuyan birini yönlendirmiş olabilirim bence. Bu işlem i yaptıracaklar çok iyi araştırsın diyebilirim ancak Ben en kısa sürede spor yaya geçeceğim Arkadaşınız için üzüldüm Allah mekanını cennet etsin başınız sağolsun Uyarınız için teşekkür ederim