Arkadaşlar geçen gün Ümraniye sanayide gaza gelip zaten zamanı gelen triger değişimi işlemini yaptırdım. Ama ucuza yaptırdıgım için inceden tırsıyorum. İşçilik + gates marka triger setini 180 TL gibi bir fiyata yaptırdım ki yazarken bile vay hmmmmna bi iş var bu işte diyorum . Eracılar. Ustaya güveniyorum coşkun oto da 15 sene ustalık yapan biri. ama malın kalıtesınden emın degılım. usta 4 yıl sonra degıstırız dedi. bilgileriniz paylaşırsanız sevinirim. kuş gibi tırsan yüreğime su serpin a dostlar.
Markayı bilmiyorum ama usta sağlamsa sıkıntı olmaz taraftarıyım. Bir kayış kolay kolay kopmaz. 5 senede değişecekse sizde 4 senede değiştirirsiniz Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
işçilik dahil 180 liraya triger değişimi yaptırmak gerçekten kulağa hoş ama mantığa pekte hoş gelmiyor..
Gates iyi bir markadir ve seti 70-80 lira birseydir ustanizda 100 lira iscilik almis normalde 150 aliyorlar size 50 lira tanidik isi yapmis normal yani icinizi ferah tutun
karamazof kardeşim allah razı olsun. içime su serptin. Usta ayağın alışsın fiyatı yaptı zaten. Emre kardeş kime dediysem senle aynı tepkiyi verdi. Yakında uzun yola çıkıcam sağ salim gidip geleyim diğer bakımlarını da ustama yaptırırım. Karamazof tekrar teşekkürler.
Fiyat uygun hocam içiniz rahat olsun. Set zaten 70-80 civarı 100 lirada işçilik normal. Değiştiğini gördüyseniz sorun yok