Arkadaşlar araç 2000 lxmilenyum kasa komple debriyaj baskı balata seti değiştiren varmı. işçilikle birlikte nekadar tutuyor.Serviste nekadar olur sanayide nekadar olur yaptıranlar varsa bilgileriniz için şimdiden teşekkürler.
Yumurta kasayla aşağı yukarı aynıdır fiyatlar sonuçta 1.3 servise sormayın en az 400 500 tl para isterler sanayide işçilik+şanzuman yağı+baskı balata=190 tl baskı balata ve şanzuman yağını ben aldım 90 tl işçilik ödedik 80 e de yapan vardı ama güvenemedik ustamıza yaptırdık ortalama 200 tl civarıdır sizinkide
admire aracım için geçen yıl bu zamanlar valeo marka debriyaj setine sanayide 120-140 tl civarı çekiyorlardı. İşçilik de 50-100 arası değişir sanırım dışarıda. serviste yaptırmıştım ben ancak triger değişiminden şanzuman yağının değişimine kadar çok işlem yaptırdığımdan işçilik fiyatından tam emin değilim ama faturadaki parça fiyatları şöyle 31.12.2009 tarihli faturadan deb.balatası 63 tl deb. baskısı 53 tl deb.baskı rulmanı 30 tl
150 tl civarı birşey köksal abi dışarıdan kendin alsan daha ucuz olabilirdi bence Düzenleyen : LiseLim93
Bütün yaptıracaklarımı hesapladığımda yetkili serviste kış kampanyası zamanıydı ve inan daha ucuza gelmişti sanayiden ayrıca garantilihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
Doğrudur köksal abi sen güzel zamana denk gelmişsin aslında en iyisi servis ama bizim gibi düşük ve orta gelirli aileler için çok ama çok lüks yoksa kimse gitmez sanayiye
bende 2001 acent var izmir serbest bölge sanayi setisinde bir ay önce değiştirdim, işçilik dahil 290.tl ye servisinde 550 tl. istediler
arkadaşlar bende 2001 model acent var bir ay önce debriyaj baskı balatasını değiştirtmiştim daha sonra motor yağını kontrol ettiğimde bitmiş olduğunu gördüm arabanının altında ve motor aksamında yağsızıntısı falanda yok, baskı balata değişirken motor yağına zarar veriyormu bilgisi olan arkadaşlar varsa cevap verirse sevinirim