Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ACCENT CRDİ ÇALIŞMIYOR

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda ersin_42 tarafından 29 Eylül 2010 tarihinde açılan konu

1. ersin_42

ersin_42 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ARKADASLAR 2004 MODEL DIZEL ARACIMLA UZUN YOLDAN GELINCE MOTOR SICAKKEN ÇOK ZOR ÇALISIYOR SEBEBI NE OLABILIR.?

2. aretias

aretias Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Aklıma ilk enjektörler geliyo, araç kaç km'de, enjektör bakımları yapıldımı?

3. ersin_42

ersin_42 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    enjektör bakımı falan yapılmadı ama 2 defa carbonclear yaptırdım enjektör bakımı nasıl yapılıor

4. gölge_23

gölge_23 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    abıcım benımde basıma geldı admıre crdi ıle . enjektorlerın ıkı tanesı tamamn yıpranmıs ve pısti. ben komple deıstırmıstım .200 tl ye .

5. ersin_42

ersin_42 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ama benım aracımın çekışı fena değil fakat çok yakıyor gibi alakası olabvılırmıı

6. aretias

aretias Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Enjektörlerin tek sorunu tıkanıklık değildir, uçlarında meme oluşur, ters açıyla püskürtür, elektronik zamanlama ayarları bozulur, geri dönüşü çok olur, fazla işer vs.. gibi sorunları olabilir, size tavsiyem BOSCH Dizel servisine gidip enjektörlerinizi söktürüp bakımlarını yaptırmanızdır, 100.000km'de mutlaka yapılması gerekir bence, 100-150 tl gibi bir maliyeti olur artı enjektörlerde bozuk değişmesi gereken bişey çıkarsa fiyat artar, bu çalışmama geç çalışma gibi sorunların nedenleri genelde enjektörlerden kaynaklıdır

Bu Sayfayı Paylaş