Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent crdi Almak istiyorum...

'Accent Forum - Club' forumunda gokhancan41 tarafından 7 Ocak 2009 tarihinde açılan konu

1. gokhancan41

gokhancan41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar aranıza yeni katıldım.. öncelıkle merhaba... aşağıda verdiğim ilandakı aracı almayı düşünüyorum ancak forumu inceledim ve biraz çekıngen kaldım aracın dizel oluşundan dolayı.. yağ cubugundan buhar atması, motorun cabuk bitmesi gibi konular kafamı karıstırdı yardımcı olursanız sevinirim...

alacagım aracın linki :

http://www.arabam.com/IKINCIEL/Ilan/Detay/1641318?MarkaModel=HYUNDAI%20%20Accent%201.5%20CRDi%20Admire%20HY%20KLM
    Düzenleyen : gokhancan41

2. gokhancan41

gokhancan41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ee yardımcı olacak kimse yokmu ? :(

3. emreaccent

emreaccent Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    aracım dızel degıl sana tam bır bılgı veremıyecegım ama araba alırken her kafadan bır ses cıkar banada olmustu sonuc olarak begendıgımı aldım suan cok memlunum aracı ınceledım degısen boya olmadıgını soyluyor km de az alınabılecek bır arac ama ıyı bır bılene gostermen gerekır bence gercekten denıldıgı gıbıyse sana sorun cıkarcagını zannetmıyorum memlun kalıcaksındırr arkadasım..dızel accent kullanan arkadaslar sıze daha tatmın edıcı cevaplar verıceklerdırr...bu arada da aramıza yenı katılmıssın hosgeldın dıorum...ıyı forumlar...

4. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Araç güzel.Gerçekten almak istiyorsan kafandaki sorulara cevap bulmak istiyorsan al götür aracı yetkili servisine orada aracı testettir.Sorularınada yanıt bulmuş olursun
    Düzenleyen : Leventt

5. gokhancan41

gokhancan41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    öncelikle teşekkur ediyorum hoşbuldum.. evet dızel kullanan arkadaşlarda yardımcı olursalar sevirim gerçekten..

6. crdi

crdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben 2003 modelini kullandım.Araç ilk çalıştığında çok sesli çalışıyor.Performansı çok iyi.Yakıt bir depo ile uzun yolda ortalama 750 km.motoruna çok iyi baktırmalısın.pompa enjektör ve krak.fiyat bence normal.servis bakımlı olduğundan kesin emin olun.şimdiden hayırlı olsun.

7. accent2004

accent2004 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    foruma hoşgeldiniz bence iyi bir seçim yapmışsınız bizde 2004 model accent dizel var bizde 2, el aldık şu an ALLAH a şükür bir sorun yok yani ufak tefek şeyleri oldu ama performansı yakıtı falan herşeyiyle mükemmel bir araç sizinde içinize sindiyse almanızı tavsiye ederim fakat yinede almadan önce herşeyi orijin mi işte ne bileyim boya var mı kaza var mı diye bir yetkili serviste baktırmanızı öneririm haa birde km sinde oynama var mı yani 63000 km diyor belki düşürülmüştür falan işte yetkili servise falan gösterin bence öyle alın alınmayacak araba değil accent dizel aksine uzun yolda performans+ yakıt tüketimi çok iyi düzeydedir mese bir örnek vereyim: full depoyla keşandan karabük'e gittik 650 km civari gitti ama şöyle yoldanadiren 100 km sürat altına indik diyebilirim yani bizim kullanmamıza göre nasıl basarsan bas %5--%6 yakıyor yani bizimki öyle yakıyor ama bizim şehir küçük malum ilçe ve şehir içinde de 360-400 km yol gidiyor full depoyla. söyleyeceklerim bu kadar karar sizin içinize sinerse alın

8. gokhancan41

gokhancan41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çok teşekkur ederim yarın baktıracagım arabaya bakalım ne olacak.

9. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Admira sağlam araçtır. Umarım gönlüne göre çıkar. Hayırlı olsun şimdiden...

10. gokhancan41

gokhancan41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çekindiğim motor konusu.. acaba kaç bin km yapıyor? kolay kolay arıza cıkarıyormu? yedek parça fıyatları nasıl ? fiyatları falan ? acaba bu konuda bılgısı olan arkadaşlar varmı ?

11. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    gecen servisteydim accent admire dizele motor yapıorlardı 180.000deydi yani somut örnek olarak 180.000ekadar dayanıo yani https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
    Düzenleyen : kazanova59

12. sîneçâk

sîneçâk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben benim arabamı aynı fıyata satarım ıstersen bu aractan cok daha üstün benımkı

13. gokhancan41

gokhancan41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yanlız ben takasa giriyorum kafa kafaya... eger sende girersen tamam olur :)

14. sîneçâk

sîneçâk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ne var sende?

15. gokhancan41

gokhancan41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2004 model ford Fusion Lux

16. Misafir

Misafir Guest

Merak ettim neden Fusion u verip Hyundai alıyorsunuz? Fusion dizel mi?benzinli mi?

17. gokhancan41

gokhancan41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Fusion benzinli.. ve yuksek bir araç benım kullanımıma bıraz ters düşüyor... o bakımdan..

18. Misafir

Misafir Guest

Hocam naçizane fikrim, Benzinden yana sıkıntınız yoksa Fusion'a LPG takıp yolunuza devam etmenizdir. Fusion biraz yüksek ama yol tutuşundan yana bir sıkıntısını hiç duymadım. Ayrıca Lüx donanımda araçta yok yok. Fusion dan sonra Dizel Admire (3 silindir)... Hiç bulaşmayın böyle şeylere...
    Düzenleyen : raven

19. Sheva

Sheva Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aracın fiyatı veri bilgilerine göre iyi bence. Bende 2006 CRDİ'yi alalı 2 ay oldu. Şu an için memnunum, herhangi bir sıkıntı çekmedim. İlk başlarda dizel olmasından dolayı ilk çalışma esnasında ses rahatsızlık veriyordu ancak daha sonraları onada alıştım. Bir arkadaş diyordu burda ismini hatırlayamadım. "Araç sanki benle konuyor" diye işte bende aynen bu şekilde düşünüyorum.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif

Tabi bilmediğim şeyler benimde vardı ilk etapta ancak hem burdan hem kullanan arkadaşlardan kaptık bişeyler. Bu arada dizel olursa 100.000 den sonrası yaş olur almayın falan hikaye bunlar. Geçen servise gittiğimde aynı araçtan vardı, ticari taksi bakım yaptırıyordu. KM'si 240.000 bindi. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifŞimdi bunu düşündüğün zaman dizel admire şu km den sonra sağlıklı değildir görüşü çürük elma gibi oluyor.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifHem ne var ki nazar etmeyin ne olur çalışın sizinde olur.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

20. gone

gone Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    ERKUT ÖZDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    14-BOLU
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    araç güzel görünüyo ama 2 .3 binin varsa era al derim

Bu Sayfayı Paylaş