Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

accent cam krikosu sorunu

'Yumurta Kasa Accent Forum - Club X3' forumunda ramazaneren tarafından 9 Şubat 2014 tarihinde açılan konu

1. ramazaneren

ramazaneren Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    RAMAZAN EREN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Aracımı yeni aldım. Aldıktan sonra arka sol camın açıp kapatmada zorlandığımı farkettim.Bugün kapı kartonunu .. sökmeye çalıştım..Kapı kartonunun alt tarafından gördüğüm kadarıyla rayı yağdanlıkla yağladım fakat sonuç değişmedi..Bunun içindeki sistemde halat mı var acaba orayı yağlasam nasıl olurdu.Birde kapı kolunu çıkartamadm ordaki tırnağı kırmaktan korktum yoksa komple kapı kartonunu söksem daha iyi sonuç alırım diye düşünmüştüm.Bunu yaşayan ya da bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımdan yardım istiyorum.İyi Forumlar.:)

2. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    cam kolunun göbeğinde bir tane sekman var onu çıkarınca kapı pandizotunu sökebilirsiniz. kapı pandizotunu söktükten sonra kriko sistemini de söküp dışarıda güzelce yağlayıp temizlerseniz sorun hallolur sanırım. yumurta kasa aracımda zamanında aynı işlemi yapmıştım.

ramazaneren bunu beğendi.
  3. ramazaneren

ramazaneren Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    RAMAZAN EREN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Teşekkür ederm mürsel abi sekmanı söktüm ben cam krikosu kolunun fakat o kapı kolunun orda üstte bir tırnak var o tırnak plastik abi.kırılmasından korktum neyse boş bir zamanda dikkatlice tekrar elime alayım.İlgin için teşekkürler. ;)

4. pepito

pepito Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Ümit Tümer
    Yaşadığınız Şehir:
    20-DENİZLİ
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.4 CRDİ (2014-2020)
    Kapının içindeki uzun milli beyaz tırnaklı parçayı sökmeye uğraşma, sökülmez kırılır. Açma tutamağını çıkarttıktan sonra oluşacak boşluktan yan çevirerek çıkarabilirsin, kolay gelsin

Bu Sayfayı Paylaş