Merhabalar, Bugün yolda tahmini 60 km hızla giderken araç birden stop etti, motor, yağ ve akü lambası yandı. Kontağı kapattım 10 sn bekledim tekrar bastım ve araç yürüdü. 1 km kadar sonra da motor lambası yandı. Şu anda araç yürüyor. Sadece bir rampada yakıt yemiyor gibi hafif bir tekleme oldu, gaza yüklendim o da geçti. Araç 2012 Model Accent Blue 1.6 CRDI. Acaba ne sebep olmuş olabilir? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Merhaba, kesin sonuc icin ariza kaydini okutmaniz lazim. Yakit ile ilgili yuksek basinc kaydi almis olabilir. Mobilden gonderildi.
Sanayide kontrol edildi. Debriyaj pedal müşüründe bir sorun varmış. Parça değişti 35 TL. Eskiden beri arabada gazdan çekince sarsma oluyordu, bu da düzelmiş oldu. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aynı sorun bir dostumun 2011 venga 1.6crdi sinde oldu.araç 66binde dün e-5 te 3.vites 3500d/dk gibi araç stop etmiş. sebepleri neler olabilir.
Hocam benim durum yukarıdaki gibiydi. Umarım sizin durumda böyle basit bişedir. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
makinaya baglanıp arıza kodu alınıcakta, genede tecrübesi olanlar bilgi almak istedim. insan ister istemez tırsıyor
araç o günden sonra 2 kere daha yolda stop etti. her stop 3. vites devir 3000-3300 arasında iken oluyor. bugun makinaya baglandı hiç arıza kaydı çıkmadı. araçta mazot miktarı az(80km daha gider) sizce bundan yaparmı.ben pek ihtimal vermesemde olabilir gibi geliyor.
İyi günler genelde depo içi Süzgeci tıkanmaktadır öncelikle ona bi baktırın Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu sabah erken saatte arkadaş karşıya geçti.araç 3000 üzeri çıkmıyormuş.fakat stop etme olayı yasanmamış. hava filtresini kendi degişmişti bir konturol edicek.sıkıntı maf gibi geldi. bu arada ortalama yakıtı 5.1lt miş.
Hocam sorun çözüldümü bilmiyorum ama sorun mazot filtresi. Aynısı dün başıma geldi filtreyi değişince düzeldi. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi