Selamlar 2015 accent blue 7 ileri otomatik 1.6 dizel bir aracım var araçta geri vites geçiyor panelde gözüküyor ama geriye gaz yemiyor yani gaza bastığımda geri gitmiyor ileri aldığımda 1-3-5-7 ye geçiyor 2-4-6 ya geçmiyor manuele geçtiğimde de geçmiyor vitesleri 1 den 3 e diye atıyor sorun nedir yardımcı olabilecek var mı? Bir tane ustaya gittim kavramadan olabileceğini söyledi başka bir yere sorduğumda da farklı bir şey dedi ne yapacağım bilmiyorum.
Hocam internette aratabilirsin. Uzerine iscilik ekle. Nerde nasil yaptircaksiniz? Parcayi alip ustaya mi goturceksiniz? Yoksa özel servise götürüp yaptircak misiniz? İl İstanbul. @MSC Serdar Bey İstanbul'daydı.
abi valla dün bi yere daha götürdüm bana hem kavrama hem de robot değiştireceğiz diyor ne yapabilirim iyi bi usta var mıdır
Kavramanın durumuna bakmak lazım. Kaç km oldu? İstanbul'da kim vardı arkadaşlar? @Roadrunners @Asel Kaan Efe @ai_torcuk @ysuatsenyurt @MAERKEK @SynysterGates daha nice sayamadıklarım.
Daha önce uzun süreli olarak çift kavramalı araç kullanmadım. Genel olarak mesajda belirttiğiniz arızalarda sorun; kavrama, aktuator veya robottan dolayı olabiliyor. İyi bir tespit yapılması gerekiyor. Özel mesaj gönderdim. Bir bakarsınız.