Selamlar, 2007 Accent era 1.5 dizel sonrası 2009 i30 115ps mode dizel araçlarını en az 2şer sene aktif kullanmış olmakla birlikte , şu an aracım yok ve araç aramaktayım. Dizel Otomatik olacak tercihim. i30 'a bayıldım ama Accent blue ile arasında yakalsık 8 bin TL fark var ( dizel otomatik Blue ve i30 arasında). Sanzıman farkı var mıdır? (performans ve tüketim olarak , i30 daha agır bir araç ). 8 bin TL yı cıkarabilsem kesin i30 alırım ama bu kadar cıkamıyorsam , blue beni mutlu eder mi? yoksa aradaki fark pişmanlık yaşatır mı bana, ne dersiniz? (i30 dizel otomatik için 11 litre/100km şehir içi tüketiyor diyenleri gördüm (not. forum dışından) Tamam otomatik birz fazla yakması normal, tork konventorlu tam otomatik ona da eyvallah ama 10-11 litre gibi rakamlar gerçekçe yandığımızın resmidir sanki..
Affınıza sığınarak , ikinci el için de mevcut da alışkın olduğum i30 için dizel otomatik ile ilgili hiç bilgim yok , kullanan ve bilgi sahibi olanların yardımları ricası ile. 2008-2011 i30 Mode (veya Mode Plus) Dizel otomatik , performans, vites değişim kalitesi, tüketim ve konfor.. Teşekkürler.. (bay kararsız )
Blue sizi eraya göre fazlasıyla tatmin eder ancak İ30 seçeneklerinizin arasında ise ne olursa olsun İ30 diyorum ben 1.6 CRDİ Blue'nin performansı daha iyidir ancak İ30 daha üstün bir araç görünümüde bir harika
i30 crdi manuel olan 6 vites dişli oranları mükemmel 75 km den sonar 6 diyor otomatik almak pekte akıl karı değil ama Istanbul trafiğinde çözüm olabilir ayrıca otomatik istediğiniz zaman cam tavanda yanında geliyor cam tavan açılma stili dizayn olarak hoş ve düşük hızlarda kullanılabilir nitelikte seçim size kalmış
Geçenlerde bir alışveriş merkezinde tanıtım için bir bayii getirmiş. Yeni İ30 .bi oturdum kokpite çalıştırdım bir harika. 1,6 CRDI ,6 vites, sunrooflu model 61.300 TL dediler. tabi pazarlık payı vardır bence. malum yılsonuda geliyor. sürüp tecrübe etmedim iki araçla da ama Yeni İ30 bi gömlek üstün duruyor. imkanınız el veriyorsa ben İ30 derim. inşallah bize de nasip olur.şimdikine de çok şükür tabi
birisi hb birisi sedan aradaki en büyük fark bu bagaj bana lazım diyorsanız blue,bagaj önemli değil benim için diyorsanız i30 ikiside harika ama i30 tabiki bir adım önde