2012 accent blue aracımın torpido ve konsol kısmından sürekli olmamakla beraber sinir bozucu bir ses geliyor 2 kişiden daha duydum bunu daha önce bunun için servise giden oldu mu çözüm ne merak ediyorum HTC One cihazımdan gönderildi
50.000 km den sonra bir yerlerden gıcırdama geliyor. Torpido tarafından ve sol ön cam tarafından gıcırtı benim aracımdanda geliyordu ama alıştım artık. Hava sıcakken özellikle sanırım malzemeler genleşiyor gıcırdama baya artıyor ön cam tarafında. Neziroğluna sormuştum normal dediler.
Ben bugün gittim bunu gösterdim torpidoyu aç öyle dene bi bak bakalım torpido mu yoksa başka kısım mı ötüyor ona göre yapalım birşeyler dediler HTC One cihazımdan gönderildi
2013 accent blue aracımın torpido ve konsol kısmından ara sıra ses geliyor gıcırtı şeklinde, tekirdağ merkez gençler servisine gittim sorunu çözemediler puanları düşecekmiş diye hyundai e bunu bildirmiyorlar adamlarla kavga ettim bir sonuç alamadım. Sonra Çorlu Atmaş a gittim orada daha fazla ilgilendiler sesi azalttılar ama tam çözüm onlardan da alamadım 2 gün bu sesi yapmıyor ise 1 gün mutlaka yapıyor. Buna benzer bir sorun ile karşılaşan var mı ?
Aynen öyle plastikleri sert olunca soğuk sıcak esneme yapıyor hehalde ondan sonra gicirti artık ben takıyor um bozuk yollarda özellikle yapıyor
Bence bunlar bir tek accentlerin problemleri değil bizim ducatolarda aynı bu şekil ticari amaç güdüldüğü için malzeme kalitesi vasat göğüsten öyle garip sesler geliyor ki sanki uçak tribülansa girmiş gibi ama accente öyle birşey yakıştıramıyorum sonuçta ucuz arabalar değil veya bi b segmenti değil en azından SM-G850FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi