arkadaşlar merhaba ufak çaplı çift amfili bir sistemim var ilk taktığımda ses güzel geldi fakat çevirici ve orjinal teyp yüzünden tam istediğim ayarı yapamıyorum. mesela pioneer deh 8650 alsam çerçeve falan gerekiyor mu? gerekiyorsa ne kadar nerden bulabilirim birde siewkaiyon kumandası iptal oluyor diye biliyorum doğru mudur
görüntü kötü olursa zaten bekleyip pioneer double alacağım çerçeve falan gerekiyor mu biliyor musunuz?
ustam aslında bozmam da çeviriciler rezalet arızası bol olan bir parça teybe zararı olur mu olmaz mı bilmiyorum jbl 1004 e amfiye esk mid takımım ayar yapamıyorum sub ve amfisi jbl nin aux çıkışına bağlı ürünlerin hakkını veremiyorum:RpS_sad:
çok kötü durur tesisat teypleri anca double din kurtarır illa değiştircem diyorsan double din tak çerçeve gerekmiyor sanırım blue ye özel yapılan ürünlerden alcaksın
herkese cevap verdiği için teşekkür ederim mesela pioneer avh 8550 bt alsam montajı servis yapar mı ya da elektrikçiye gitsem halleder mi yoksa extra masraf çıkar mı