Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent blue spor yay acil fikir yardımı

'Sohbet' forumunda Aykut16 tarafından 29 Ağustos 2015 tarihinde açılan konu

1. Aykut16

Aykut16 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    76
    Ad Soyad:
    Aykut
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Selamın aleyküm arkadaşlar blue aracıma spor yay taktırmayı düşünüyorum bi samimi olduğum abimde megane2 var ve apex yay var ona sordum eiback pro mu yoksa apex mi diye ikiside aynı apex saha uygun fiyat dedi aralarında bi fark yok ben ikisinide kullandm konfor bakımından iyiside iyi dedi yardımcı olurmusunuz hangisini yapayım

HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. m.ylmz.27

m.ylmz.27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Mulla yılmaz
    Yaşadığınız Şehir:
    27-GAZİANTEP
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Konuyu cevaplayan olmamış ama merak ettim ben de spor yay düşünüyorum sen taktırdın mı yada taktıran var mı

3. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    Şöyle söyleyeyim forumda spor yay bolluğu yok gerçi o yüzden karşılaştırma yapmak zor ama demek isterim ki bu iki markada motorsporlarında ve tuning camiasında sıklıkla kullanılmış tanınmış markalardır eğer motorsporları seviyorsanız birçok yarış otomobili üzerinde bu markaların sponsor logolarını görmek mümkün. Forumda birisi FK marka spor yay takmıştı sanırım çin malı idi ve o yay park yerinden çıkarken kırılmıştı hatta hızlı hareket halinde kırılsa kaza olur falan demiştik öyle bilinmedik ucuz dandik şeylerden uzak durmak lazım ama bu iki markayı da tanıyorum lakin spor yay ihtiyacım olmadığı için hiç kullanmadım kullanmışlığım yoktur. Velhasıl benim civic FK7 nin yayları da beton gibi zaten mübarek.

Bu Sayfayı Paylaş