Öncelikle herkese Merhaba dün 2012 Accent Blue otm araç alırak hyundai ailesine katıldım aracımda almadan önce olan sorun rölantide tekleme sorunu benden önceki sahibi servise soktuğunda subap erimesi demişler ama 2 gün önce aracı computeste soktuğumuzda ordaki usta enjektörlerden olabileceğini enjektörlerin değişimi ve karbonklorür temizliğinin yapılması gerektiğini söyledi sizce acaba sorun nedir masraf ne kadar olur?
aramıza hoş geldiniz aracınız hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. öncelikle sıkıntının tam olarak neden kaynaklığı olduğuna odaklanın sonra fiyat ve sağlam usta arayışına geçin derim hayırlı geceler...
sağolun hoşbulduk şimdi en son söylenen benzin enjektörlerinden çünkü sadece benzindeyken yapıo tüpteyken sıkıntı yok oyüzden başına gelen vardır belki diye sordum : D
Hocam telden giriyorum da imzaniza ulaşamadım buraya atmanız mümkün mü acaba SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://www.hyundaiclubtr.com/konu/sabah-ilk-calismada-arac-gaz-yemiyor-tekliyor.36679/#post-656523 Mobilden gonderildi.