Aracım 2016 accent blue Prime Xenon led farlar var malum, sağ ve sol kısa farlarda sorun yokken uzunları yaktığımda sol uzun far yanmıyor, orijinal olarak far taktırmak istiyorum ama H1 H4 olayı ve soket uygunluk durumundan çok anlamıyorum, önerebileceğiniz far varsa sevinirim
Hb3 9005 tip ampul alacaksiniz. Yalniz sol kisa far yanip uzun far yanmiyorsa sorun farda degil mercek perdesindedir. Çünkü kısa uzun tek hb3 9005 ampül aslında. Uzun kisa ayrimini mercek perdesi inip kalkarak sagliyor. Aracinizda beyaz kaş var saniyorum. Bunlarda bu perdenin bozulmasi olayi kronik. Tek yay var perdeyi kaldirip indiren. Gri kaslilarda cift yay var. Onlar sorunsuz oluyor. Cozum olarak iyi bir farciya yaptirirsiniz ama bir sure sonra tekrar bozulur. Yenisini almaya kalksaniz cok pahali. Tamir yoluna bir gidin bakalim belki sansiniz yaver gider.
Bravo Onur , kaşına gözüne kadar aşinasın arabanın. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öncelikle cevabınız İçin teşekkür ederim, evet beyaz kaş var ve perdeli olayını bilmiyordum sizin kadar hakim değilim maalesef, dediğiniz gibi iyi bir farcı bulmam gerekecek umarım tekte çözerim işi