Arkadaşlar bende mode plus accent blue var aracıma prime paketin deri direksiyonundan takmak istiyorum. Önceliğim yıpranmamış çıkma prime direksiyon almak. Çıkma prime direksiyon bulamazsam direksiyonumu deriye kaplatıp o direksiyondaki gri plastik parçayı boyatacağım.
Direksiyonu deriye kaplatmak uygun fiyatlı olsa aslında kaplatmak daha mantıklı ama direksiyonu söküp deri kaplamak için 250 TL istediler, direksiyondaki gri plastik parçayı da boyatmak istiyorum bunun için de bir boyacıya sordum 50 TL dedi. Bir de 4-5 saat sürecek uzun bir işlem süreci dediler. Hem pahalı hem vakit alacak bir işlem. 250-300 TL'ye düzgün çıkma prime direksiyon bulsam onu alıp taktırıvermek daha mantıklı gibi geldi bana. Hem orjinal direksiyonum yedek de kalır veya onu da çıkma olarak satıp daha ucuza mâletmiş olurum diye düşünüyorum.
500 liradan ucuza deri cikma bulamazsiniz. Kaldi ki cikma, illaki asinmasi vs vardir. Mobilden gonderildi.
Ben deri diktirdim.Kullanımı gayet iyi elde terleme yapmıyo ve de direksiyonu kavrama da daha bir güzel oldu.Kaliteli bir deri kılıf yaptırmanızı tavsiye ederim.
Güzel olmuş, temiz işçilik olmuş. Ben direksiyonu söktürüp, airbaglerin olduğu bölümü de komple deri diktirmek istiyorum. Dün baskı balata yeniledik bu işler kaldı maddi yetersizlikten
Air baglerin oldugu bölüm derken ? Orta merkez ise sakın kaplatmayın. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederim.Olsun hepsi hallolur sıfır baskı balatayla sürüş bir başka olur güle güle kullanın şimdiden.Bu resim İstanbulda bir firmanın yaptığı uygulama biliyorum ben de bu resimden esinlenerek yaptırdım.Yalnız bahsettiğiniz airbag kısmına dokundurtmayın derim beni bu konuda uyarmışlardı.Ben de sadece sarmal kısmını diktirdim.
Bu resim benim çok hoşuma gidiyo ancak Çorumda bunu yapabilecek birini bulamadım.Biz de merakla bekliyoruz direksiyonla ilgili uygulamanızı.Keyifli ve kazasız sürüşler
Direksiyona deri kaplama diktirirken tuş takımlarının olduğu gri bölümde de ufak ufak soyulmalar başladı, onu boyamaya karar verdim, boya için 50 TL istediler. Fiyat yüksek olunca parçayı satın alsam dedim yetkili serviste tek satılmıyor komple direksiyon alırsanız olur dedi. Direksiyondaki o gri parçayı biryerden tedarik edebiliriz mi acaba?
burada var ama sadece plastik parça değil taşlarla birlikte satılıyor Yeni Hyundai VERNA SOLARIS Için Araba Styling Çok fonksiyonlu Direksiyon Ses Kontrol Düğmeleri http://www.aliexpress.com/item/32565230569/32565230569.html (from AliExpress Android) Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arayıp bulamamıştım, çok teşekkürler.. yurt dışından getirtip kendi direksiyonumdan çıkanı 40-50 TL'ye satabilirsem yine boya parasına yenilemiş olacağım.. Bence bu şekilde yapmak mantıklı.