aracımda hafif bozuk yola düştüğümde şöfor kısmı pedalların olduğu yerden bir tıkırtı geliyor sanki birşeyin civatası gevşekmiş yada düşmüş hissi veriyor. okadar inceleme yaptım pedalın oraya yattım baktım ama sesin kaynağını bir türlü bulamadım. Bu sorun ile karşılaşan varmı daha önce? ses tam olarak neresi yapıyor olabilir?
Bir kac kiside daha vardi bu sorun servisle gorusucem bi ara bagaj kapagindan geliyor buyuk ihtinalle HTC One cihazımdan gönderildi
çukurlara girince birşey yok hafif taşlı yolda belli ediyor. acaba araç altında birşeyin bağlantısımı koptu? az önce aklıma egzoz bağlantısı geldi yarın bir egzozu sallayacağım. bende servise gitmedim henüz uyuz etti bu ses beni..
Hic ugrasma servise gotur baksinlar orasini burasini kurcalama bosuna gotur 2 dk HTC One cihazımdan gönderildi
Mecburen gideceksiniz benimde 10 km ama mecbur gidiyoruz Izmir trafiginde HTC One cihazımdan gönderildi
Benim elantrada da aynı ses var. Bozuk yolda ve çok düşük devirde kullandığımda sol önde sanki bir parça boşta sallanıyormuş gibi bir ses geliyor. Önümüdeki hafa bakıma götürünce göstereceğim. sırf bu sesten dolayı arabadan soğumak üzereyim :RpS_sad:
Bugün sanayiye gittim. 3.Sanayide Aydın ustaya götürdüm. Siyah ufak bir parça değiştirdi ön takımlarda. 2 parça 10 tl tuttu. Ses baya azaldı. Bu hafta sesi takip ediyor olacağım.
arkadaşlar yetkili servis sorunu çözdü sesin kaynağı tamamen motor kaputunun ayarı iile alakalı. önce ne alakası var demiştim ama içerden açılan halat ses yapıyormuş sanırım ayarlandı ve sorun düzeldi.