Accent Blue aracıma park sensörü taktırmak istiyorum bir önceki aracımda bagaj içi havalandırma kanalları vardı bunda da varmıdır? Ayrıca park sensörü yerleri tampon içinde bellimidir? Bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
eğer sensör yerleri elantraların ki gibiyse süper oluyor. kabarıklık yok tampona sıfır duruyor.buda sonradan takılmış hissi vermiyor.
merhabalar Tüm araçlarda sonradan takılacak olunan park sensörlerini yerleri tampon içerisinde belli değildir. park sensörü setinin içerisinden çıkan özel aparatı ile yeri açılmaktadır. orjinali gibi istersen tamponu değiştirmen gerekiyor.(park sensörlü tampon olarak)
Bahsedilen sensör yeri farklı bir olay. Bu aracın fabrika çıkışı sensörlüsü mevcut. Yani tampon plastiğinde sensör yeri olmayabilir ama alt konstrüksyonda sensör yuvaları mevcuttur. Bazı araçlarda bu yuvalar mevcut olmuyor ve kullanıcılar alakasız yerden delmek zorunda kalıyor.
Emsalsizin park sensörü uygulaması. sahibinden.com kampayadayken 49.90tl aldım.konuşma yok sadece bip sesi var.hedefe 15 cm kala ekran ( 00 ) oluyor.çok işime çok yarıyor sıkışık ortamlarda park yaparken. Not:Herşey gideceğin ustanın marifetinde biter kardeş.Tavsiyem tamponu sötürdükten sonra gerekli ölçümleri ve yerin uygunluğunu tespit ettikten sonra sorun olmaz.sen yinede orjinalinde olan bir emsaline bak resmini çek ustana öyle git. Şimdiden hayırlı olsun. Saygılar.
ben admire ye bimden aldım cok memnunum türkce kalan metreyi santimi sölüyor en son 40 cm kala durunuz demeye baslıo cok büyük rahatlıkmıs keske daha önce taktırsaymısım... <script src='http://img204.imageshack.us/shareable/?i=20120310069.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>