Sevgili dostlar merhaba, Bir seneye yakın bir süredir Accent Blue 2016 marka aracımın Daiichi marka multimedyasında açılmama problemi yaşıyorum. Sorun şöyle ki, teyp kafasına esince açılıyor, eğer ki canı istemezse açılmıyor. Genelde sıcak havalarda çalışırken soğuk havalarda açılma ihtimali daha düşük oluyor. Açılmadığı durumda ekran simsiyah kalıyor, dokunmatiği veya kablosuz bağlantısı çalışmıyor. Açıldığı durumlar: Hava sıcaksa geri vitese takıldığı durumlarda (Geri vites kamerasanın tetiklediğini düşünüyorum) Hava sıcaksa reset tuşuna basılıp sonrasında açılması için tuşa basılı tuttuğumda Uzun süreli, yüksek devirli kullanımlarda araba ve motor iyice ısındıktan sonra (İstanbul-Kocaeli 130-140 giderken yolun yarısıda gibi) Kontrol ettiğim şeyler: Sigorta kutusu ve sigorta Akü Kablo bağlantıları (Teybi söküp kablolarda herhangi bir kırık var mı yok mu gibi kontroller yaptım) Şu an için aklıma gelenler bunlar, biraz spesifik bir durum aklıma gelenler olursa güncelleyebilirim. Sadete gelecek olursam, aranızda benzeri durumlar yaşayan var mıdır, çözümle alakalı bir fikri olan var mıdır? Uzun süredir uğraştığım bu konuyla alakalı umarım cevabımı burada bulabilirim, şimdiden teşekkür ederim herkese. Not: Bir teypçiye neden göstermedim bilmiyorum, hiç tanıdığım teypçi yok, ondan olabilir