Accent blue multimedia ekranını dokunmatik sapıtıyor diye biraz bastırayım dedim çaattt etti kırıldı :d araç 2017 model önerileriniz nelerdir android bişey mi bakalım bakacak isek sizin kullandığınız kardeş kesin al zımba dediğiniz ürünleri marka model link şeklinde de verebilirseniz olur ve ya orjinal çıkma mı bakalım nasıl bir yol izleyelim ilginize teşekkür ederim
Bulunduğunuz şehirde multimedya satan büyük dükkanlar var ise onlar size alternatif sunabilir, hem ayni yerden montaj garanti açısından iyi olur, eğer tamir ettireceksinz onu da elektronik işiyle uğraşan tamir yerleri sizi yonlendirir...en önemli sorun acaba sizin ekran bulunur mu?
Bugün eski çalıştığım oto tamir dükkanına gittim baya fikir aldım android takacaz güncel güzel ürünler varmış satan yer montaj da yapıyormuş bütçemizi ayarlayalım bakalım montaj yapılınca detaylı bir konu açarım kıymetli yorumlarınız için çok teşekkür ederim alıntı yapmadığım kişilere teşekkür ederim keyifli günler
Android ekran alacaksınız ram kapasitesi yüksek olsun . Android işletim sisteminin ram kapasitesine çok ihtiyacı oluyor .
evet abi öyle düşünüyorum ayrıca cpu z uygulaması kurup bakacam bakalım söyledikleri gibi donanım öyle mi