Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent Blue(lpg) Aracım Bobin Sorunu

'Motor & Yakıt & Emisyon Sistemleri Sorunları Ve Çö' forumunda Mustafad tarafından 15 Haziran 2020 tarihinde açılan konu

1. Mustafad

Mustafad Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Mustafa Dede
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.4 (2011 -201X) RB
    Merhaba abiler,ablalar, dostlar. Foruma yeni üye oldum aracımın sorununu araştırırken sizlere de danışmak istedim. 2012 model 1.4 otomatik cvvt Accent Blue aracımı alalı 2yılı geçti ilk aldığım zamanlarda sıkıntı yoktu kış ayında almıştım. Yaz zamanı aracımda silkeleme, titretme ve arıza lambası yanması sorunu yaşadım. O günden beri de uğraşıyorum bobinler değişti bujiler değişti o zamandan beri çok defa. Silindirlerden diyen usta da oldu. Lpg ayarı da yaptırdım . Başlarda benzinde kullanınca sorun yapmıyordu lpg kullanmayı bıraktım ama sonra benzinde de yapmaya başladı çok araştırdım ama bir şey bulamadım (ya da anlayamadım) sorunumla ilgili. Bilgisi olan yardımcı olabilecek bu sorunu yaşayan bilen varsa çok teşekkür ederim şimdiden hayırlı akşamlar.

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    merhaba, benzinde de yapmaya başladı dediğinize göre gaz emiş boruları, regülatör vakum hattı, benzin deposu buharı geri besleme hattı ve kansiter sistemine baktırmanızı tavsiye ederim.

3. Mustafad

Mustafad Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Mustafa Dede
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.4 (2011 -201X) RB
    Merhaba çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için internette araştırdım ancak çok teknik bilgiler var basit bir şekilde anlatma imkanınız var mı acaba?

Bu Sayfayı Paylaş