Jant tamam da , aynalarla jantlar arasında bir ilinti kuramadım bence aynalara haksızlık olmuş , gövde rengi daha iyi gösterirdi tabi zevk sizin. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
güle güle kullanın gayet güzel olmuş bu saatten sonra yapılacak ilaveler gereksiz olabilir bu haliyle hem yeterli hem de dikkat çekici bence
Ön nikelajla aynalar gayet güzel durdu jantları tamamladık zevk işi herkezin farklı tabi fikrine saygı duyuyorum teşekkürler HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Jant panjur füme araçla güzel konstrants (artık kelime için kusıra bakmayın) yakalamış. Ayna fazlalık gibi olsa da bozmamış. Güle güle kullanın. Ben beğendim. Maşallah.
Çok güzel ve dikkat çekici olmuş.Hayırlı olsun .. Kendiniz mi boyadınız yoksa dışardan mı çünkü bende düşünüyorum da ama renk olarak karar veremedim . Bende 2013 gri accent blue var .siyah düşünuyorum ama kararsısım.
Araç sahibi ununu elemiş eleğini asmış üzerinden 1 seneden fazla süre geçmiş C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hakkaten ben de yeni konu gibi beğeniler yapıyorum kim dirilttiyse ölüyü , aynalara ben de kaplan çizgili yapmak istiyorum reklamcı işi film kaplama olur, bu konuda ruhsata işlettirme gerekmiyor değil mi?