Hayırlı akşamlar iyi forumlar Arkadaşlar araca 4 kafa egzos yaptırmayı düşünüyorum sizce nasıl olur arkaya yakışırmı fikir verirmisiniz ? HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abart filan değil normal egzos olucak bağırmıcak HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abartı olur demiş @Murat abi. Abarth dememiş bence bırakın sade kalsın. Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
Anladım zatende söyliyenlerin çogu abarth olucak sanıyor ondan öyle dedim . HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Burak çevik arkadaşın bahsettiği gibi fazla gelir demek istedim. 2 tarafa elips şeklinde birer tane ekleme yeter gibi D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence güzel durur çift çıkışlı iki tarafada yaparsan 10 numara olur birde vanalı koyarsan tamam işte iPhone 5S Cihazımdan Tapatalk Aracılığıyla Gönderildi
Sök tak yapacan muayene öncesi ve sonrası Yapacak bişey yok iPhone 5S Cihazımdan Tapatalk Aracılığıyla Gönderildi
Onuda sordum açıkçası dizel oldugu için güzel ses alamayız dedi bende üstelemedim hacı benzinli olsa 1 dk durmam ama dizel oldugı için aıkıntı bende 2 çıkış bi tarafa 2 çıkış bi tarafa 4 çıkış düşünüyorum HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hee dizelmiydi aracın tamam o zaman sağlam bi egsozcu çok iyi ses çıkartır araba dizel olsa bile farketmez ben 1.9 tdi passatta gördüm ortalığı yıkıyordu iPhone 5S Cihazımdan Tapatalk Aracılığıyla Gönderildi
Evet yaklaşık 1200 lira istiyor onada gözüm yemiyo açıkçasj o kadar para vermek HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O olcak en sonunda bi i30 yeni şanzıman ortalığı birbirine kat HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abarth değil normal egzos olsa yakıtta farklılık olurmu veya siyah duman filan atma HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Normal egzos yerine arka tampon altına difüzör çift çıkışlı egzos görünüm tavsiye ederim çok yakışıyor blue ya ve elantraya
Zaten bunu yaptırıcamda orda kapak yerine orjinal egzos olucak HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi