Arkadaşlar 2013 model accent Blue dizel ov aracımla İstanbul dan Eskişehire seyahatim sırasında aracımda güç kaybı hissettim 250. Kilometrede arıza ikaz lambası yanıp sönmeye başladı full olan değil Eskişehire geldiğimde yarı olmuştu 1.5 saat kadar klima kullandım. Arıza ikazı ile İstanbula dönmemde sakınca varmı sizce ikazın nedeni ne ve yakıt normalmi(aracı 1hafta önce aldım 90bin km)
Aracın ECU suna bağlanıp bakmak lazım ne arıza vermiş. Geçici bir arıza da olabilir. Arıza kodunu silip devam edersiniz. Belki önemli bir durum da olabilir. Acaba emisyon ile ilgili olabilir mi onu düşünüyorum. Aracınızda galiba Dpf var. Dpf için ayrı bir uyarı ışığı yoksa o da olabilir. Serviste belli kilometrelerde dpf temizliği yapıyorlar aslında. Bunlar hep varsayım işte. Siz yola çıkmadan gösterin bence LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eskişehirde servis yok sanırım. Aracın arıza kodunu öğrenebileceğiniz bir özel servis mutlaka vardır. Baktırın ona göre bir yol izlersiniz. Sizin turbo ile ilgili bir sıkıntınız olabilir. Geçmiş olsun.
Arıza kodunu okutun sebebi çıkar ortaya. Basit birley ise o şekilde de gidebilirsiniz istanbul a. Bana egr gibi geldi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugün gösterebildim. Turbo devre dışı kalmış. Valf temizlenip aktif edildi yakıta nadir de olsa katkı kullanmam önerildi. Araç kendine geldi. Teşekkürler (tabir Turbo valfi kurum bağlamış)