2014 model blue arabamın daiichi ekranlı teybinde yazılımsal olduğunu düşündüğüm bir sıkıntı var. Teyp ya hiç açılmıyo ya da açılıp 5-10dk sonra kitleniyor. Örneğin Bluetoothda müzik çalarken bi anda teybin tüm düğmeleri kitleniyor ve sadece bluetooth menüsünde gezebiliyorum ne ana ekrana dönebiliyorum ne teybi düğmesinden kapatabiliyorum arabanın kontağını kapasam bile teyp açık kalıyor. Her seferinde reset düğmesine kalem sokup kapatmak zorunda kalıyorum. Teybe format atmanın yolunu bilen veya başka önerisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
Yetkili servis bu multimedya arızalarında Daiichi servisine yönlendiriyor biliyorum , böyle bir durumda multimedyaya yazılım güncellemesi yapabilirler. Diğer yandan 11 yıldır bu forumdayım aynı marka multimedyadan hep şikayetler geldi. Hyundainin tercini değiştirmesi müşteri için isabetli olur kanısındayım. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kalibrasyon ayarı var menüde köşelerde noktalar çıkıyor ve oralara dokunmanizi istiyor tablet kalemiyle filan yaparsanız daha iyi olur onu da bir deneyin, sıkıntılı bir ürün maalesef bende çokça sorun yaşamıştım