Benzin LPG derim. Dizelin ikinci elde derdi bitmez. Turbo, enjektör, periyodik bakım masrafı... Benzinli olsun düzgün bir LPG montajı olsun kafa rahat binersiz.
Bende benzin lpg diyorum. 32 litre gaz ile 440 km yol gidebiliyorum. Bence dizel kadar tasarruflu ve dizelden daha az masraflı
Aynı tankla Shell'den tam dolumla (32 lt) uzun yolda 430 km görüp şahsi rekorumu kırmıştım. Sizin bahsettiğiniz 440 km de uzun yoldadır, değil mi?
performans olarak fark çok çok fazla. turbosuz lpgli araçla turbolu dizel arasında her zaman olduğu gibi.
taş gibi crdi motor varken hayatta tüple uğraşmazdım. crdi blue nun bozmadığı araba yok kendi çapında tabi
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...a-camurluk-boyali-accent-blue-632133883/detay bu araç nasıl sizce, km sorgulattim 04/2017 de 98 bin
benzinli araç daha mantıklı şu durumda bakım maliyeti az olması motor ömrünün daha uzun olması ve benzin ve dizel arasında fiyat farkının azalması. Şehir içi benzinde 6.5-7 litre arasında yakıyor şu aracı yeni aldım yakıt tüketimi