bu araç hakkında kesin bilgileri verecek olan bir arkadaşım var mıdır bunu almak istiyorum astra cd aracım var takasa verip almak istiyorum da acaba dikkatimi hangi özelliklerde toplamalıyım.. bilen arkadaşlar cevapsız bırakmasın
Dizel versiyonu tercihen iyidir. Yazılım ve bir kaç değişiklik ile 200 beygir de yapılır , kısaca 3.20 , 5,20 d ile kalkar. Nispeten önceki nesil Accent serisine göre yere sağlam basar ama bence yinede yetersiz. Başka da pek esprisi yok. Tavsiye edermiyim , tercih. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2014 prime donanim crdi aracimizi 0 km aldik.test edin kullanin ilk once derim uzun mesefa olsun hatta. Sonuc olarak sinifi belli aracin ben sahsen o sinif icin yeterli ozellikleri oldugunu dusunuyorum az yakar baya iyi kaciyor bidr gider uzun yolda yapistirdimi (198km de kaliyor ). konforu idare eder ama bu eksigini donanimla kapatir.
Hyundai Accent Blue dizel araçta; orijinal ebatlardan olan 175 / 70 r14 (fabrika çıkışı üzerinde olan Kumho ) ebattaki lastik kullandığımda viraj performansının çok zayıf olduğunu, orijinal ebat olmayan 195 / 55 r15 ebattaki lastik ile viraj performansının daha iyi olduğunu, orijinal ebat olmayan 205 / 45 r16 ebattaki lastik ( Lassa Phenoma ) ile viraj performansının çok daha iyi olduğunu, orijinal ebat olmayan 205 / 50 r16 ebattaki lastik ( Goodyear Efficient Grip Performance ) ile viraj performansının çok kötü olduğunu deneyimledim. Bilgilerinize.
1.4 cvvt motorun özellikleri nedir acaba kaç hp güç üretiyor siz bu notoru önerir misiniz gönül ister ki 1.6 crdi almak ama fiyattan taviz verip 1.4 cvvt ye bakar olduk acaba önerileriniz nedir bu motor seçiminde
Accent Admire harici hiçbir Accent grubu yol tutuşu konusunda kendinden emin değil. Ayrıca Admire'de adam akıllı yol tutmuyor fakat kendine has bir karakteri var. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence astradan inip blue ya binilmez, ne kadar iyi olabilirse olsun 1 alt sınıfta gene bariz farklar olur Sent from my iPhone using Tapatalk
eğer astranız G kasa ise accent blue birçok konuda kesinlikle daha üstündür. zaten siz de bu modele niyetlenmişsiniz. doğrudur astradan sonra yol tutuş kötü gelebilir ama bu büyük sorun olmaz. 1.4 cvvt motor hyundainin uzun süre kullandığı motorlardan zaten, lpg'ye uyumlu, sadece yağını suyunu koyup çok uzun süre binersiniz. alacağınız araçtaki donanımı zaten görüp sorarsınız.