Merhabalar. Hem dış görünüşü hem ekonomik olması açısından Blue 'u çok beğendim. Büyüklüğü de ayrıca cezbetti diyebilirim. Önceden manuel araba kullandığım için biraz tedirginim açıkcası 1998 model astra cd kullanıyorum. Şimdi ben küçük araba istemiyorum acaba Blue da sıkıntı çeker miyim . Performans olarak standart bir araba istiyorum genel anlamda şehir içinde kullanacağım. Sıfır alacağım Yardımcı olursanız çok sevinirim .
Blue sınıfına göre bence gayet güzel bir araba içi ferah sınıfına göre de konforu çok güzel dizel motorunun performansı çok güzel ama benzinli motora o kasa biraz ağır geliyor bu yüzden bazı durumlarda hantal kalıyor sıfır araç alacağım demişsiniz ben yerinizde olsam 2. El fazla yol yapmamış garantisi devam eden elantralara bakardım hem 1.6 benzinli motoru daha performanslı sınıf olarak blue dan daha üst segment bir araç ve de daha heybetli duruyor. Benim fikrim bu yönde tabii karar yine de sizin. Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
Açıkcası bir bayan olarak pek performans aramıyorum. Ekonomi ve konfor daha ön planda şu anda. O yüzden blue beğendim bu açılardan değerlendirirseniz daha sevinirim.
accent blue'nun içi ve bagajı genişdir dışa sportiftir performansda öyle sıkıntısı yoktur blue zaten 6 vites yakıtı iyidir bide accent blue alırsanız prime paketini alın büşra hanım mode plusda güzel bide öyle hantal değildir benim blueya 1 sene oldu sıkıntı filan hiç olmadı sadece bakımına gidecem alırsanız sıfır olsun
yaklaşık iki yıldır 1.4 Blue kullanıcısıyım. Mode paketi. Araçtan oldukça memnunum. performansa gelince 1.6 kadar olmasa da gaza korkmadan basabiliyorsanız gayet kaçan bir araç. Ben performanstan da oldukça memnunum. kasa ağırlığı 1110 kg civarı ve oldukça hafif bir kasa. Bayanlar daha çok hatchback kasaları tercih edebiliyorlar. Özellikle şehir içi kullanım ve park kolaylığı için. Bu açıdan biraz büyük ve arka cam basık gelebilir. Aracı binip kullanmak veya yerinde görmek lazım. Kasanın büyük olması tabi ki konfor sağlıyor. Hyundai'ın en sorunsuz araçlarından biridir ayrıca.