Merhaba arkadaşlar 2015 Accent Blue 1.4 Dcvvt otomatik vites sahibiyim ve aracıma LPG taktırmayi düşünüyorum.Lpg sistemi için marka öneriniz var midır ve ayrıca tüp taktirinca sıkıntı çıkarıyor mi bu araçlar LPG ile uyumlu mu? Değerli görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Parana kıyarsan prıns taktır 3000 lira ben o kadar vermem dersen atiker gold serisini taktır lpg enjektörleri püskürtmeyi otomatik ayarlıyor zengin fakir karışımından doğan arıza lambasıda yanmıyor çünkü kendi kendini ayarlıyor ben taktırdım çokta memnunum
Benim araçta Lovato OBD II var, araç sıfır aldığımda taktırdım şu an 40000 yaklaşıyor, sorun yok. Tercih sizin, D-CVVT motor LPG'ye tam uyumlu.
Servis dışında taktirsam sorun olmaz de mi kendi servisine alırken sormuştum brc takarız motor garantisi 2 yıla düşer ve lpg takan firmaya geçer demislerdi
Açıkçası maddiyatı fazla önemsemiyorum çünkü aracı babam kullansın diye sıfır aldim ve üç beş liradan kaçacam diye ilerde daha büyük sıkıntı yaşamak istemiyorum hocam.sizin aracınızda mi accent blue ?
Bir Kayserili olarak bunları yazmanız çok hoş Şahsen ben 3000 tl vermem, Lovato'da çalışmıyorum ortaklım da yok, ama mademki LPG tasaruf için takıyorum, neden fazla para verecem. Önemli olan taktırdınız KİT OBD II uyumlu olsun, aracınızın arıza lambasını yaktırmasın ve sorunsuz çalışsın
arkadaşım bende lovato obd2 taktım 8 binde taktım şimdi 38 binde çok memnunum. garanti dedikleri gibi lpg takan firmaya geçer. şimdi yorumlar gelir brc takanda memnun atiker takanda . önemli olan usta derler. iiyi bir usta bul ister lovato ister brc ister prins taktır önemli değil bence.
yok abi arada bi geliyorlar bana bi satayım diyorum sonra kıyamiyorum. şimdilik vaz geçtim ilerde inşallh hem otomatik hemde segment yükselteyim diyorum bi aksilik çıkmaz ise.
Atiker Gold OBD 2 uygundur. Bulunduğunuz bölgede iyi usta bulduktan sonra sıkıntı yaratmaz. Hemde yerli malı olur para ülkede kalır.Bir durum olduğumda direk merkezden mühendis gelir. LPG markası modelinden önce doğru montaj gelir.
İyi olmayan usta adamı arabadan iyi olmayan doktor adamı canından eder. Konu bu kadar basit. Marka değilde usta lazım.
bende de i20 otomatik var. lpg takılalı neredeyse 25.000 km oldu. lovato obd II taktırdım, forumda lovato temsilcisi var, ayrıca arkadaş lovato distrübütörü. kesinlikle tavsiye ederim.performansta değişiklik olmadı, önceden kartlar benzine yetişemezdi, şimdi acayip ekonomik oldu.kesinlikle lovato obd II öneririm...